Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,91 Ft
Euró
401,58 Ft
Font
478,56 Ft
Bitcoin
61,186 $

Ezen kapott össze Majka és Dopeman, kiderült a nagy sztori

Dopeman a Majkával való kapcsolatáról is beszélt, ami egykor finoman szólva sem volt felhőtlen, de most már nincsenek üzengetések.

...svg content...Fotó: YouTube/LifeTV
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Várható volt, hogy Hajdú Péter műsorában Majka is téma lesz, mert évekkel ezelőtt igen keményen szavak hangzottak el egymásról. Péter megkérdezte a rappert, hogy milyen most a viszonyuk, hogy jönnek ki egymással.

Legutóbb egy plázában találkoztak, Dopeman épp a lányával közösen sétált, majd Majka odaköszönt. Egy köszönésen kívül azonban semmi nem történt, és Dopeman hangsúlyozta, benne semmilyen harag nincs Majka iránt, azt azonban nem tudja, hogy a másik oldalon mi a helyzet. Soron kívül Orbán Viktor havi 1 millió forintos átlagjövedelmet akar Magyarságon 2-3 éven belül

Régen, amikor még Majka a Való Világban szerepelt, Dopeman épp Egyiptomban volt, és a szülei jelezték neki, hogy van egy srác, aki a szövegeit mondja a tévében. Majd hazajött, és segített neki, és folytatást pedig már mindenki ismerheti.

Tóth Andi szívdöglesztő fotójától kapkodják a levegőt a rajongók

Dopeman is elismeri, hogy Majka manapság az egyik legnagyobb sztár, akivel volt egy kézfogásos megállapodásuk. „Amikor kijött a villából, azt mondta, hogy veled vagyok, ezt nyomjuk, stb.” – mesélte Dopeman.

Lapozó: 1 2

Orbán Viktor a pedagógusok béréről: kezd egészen jól kinézni a dolog

A magyar miniszterelnök örömmel látja, hogy a pedagógusok is egyre többet keresnek Magyarországon.

1956-os szervezetek erélyesen tiltakoznak Magyar Péter lépése ellen

A szervezetek a kijelentést azért kifogásolják, mert szerintük „a jelkép pontosan a nemzeti szimbólumok kisajátítása elleni tiltakozás okán jött létre”.