Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,295 $

Ukrajna: Oroszország fegyvereket telepít Fehéroroszországba

A közlemény optimistán tekint az újabb fejleményekre, amely Ukrajna sikeres ellenállásáról ad tanúbizonyságot a háború kirobbanása óta.

...svg content...Tüzérségi lövedékek becsapódása nyomán megsemmisült iskolaépület romjai Harkivban 2022. március 23-án. Vlagyimir Putyin orosz elnök február 24-én rendelte el katonai mûvelet végrehajtását Ukrajnában. MTI/EPA-PAP/Andrzej Lange
Európa

Szabó Kata

Szerkesztő

Az ukrán fegyveres erők szerint Oroszország fegyvereket, valamint más katonai felszerelést szállít Fehéroroszországba, ez pedig részét képezi annak az orosz tervnek, amely arra irányul, hogy Kijevet bekerítsék.

A csütörtök délután közzétett jelentésből kiderül, hogy az orosz erők a Krím-félszigeten is megnövelik a katonai készleteket, amely alapján arra következtettek, hogy az orosz vezetés ráébredt, a rendelkezésre álló eszközeik nem elengedők ahhoz, hogy ellenőrzés alatt tarthassák az ideiglenesen megszállt ukrán területeket – írta a CNN. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Oroszország korábban arra figyelmeztetett, hogy célpontként tekintenek azokra a konvojokra, amelyek fegyvert szállítanak Ukrajnába, az orosz elnök pedig hangsúlyozta, hogy további fegyverekkel látják el az oroszbarát szeparatistákat.

Jelentkezz, és légy Te is a Liner.hu csapatának tagja

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Ezek a legnépszerűbb hazai úti célok a pünkösdi hosszú hétvégén

A nyári szünet előtt még egy hosszú hétvége kedvez az utazókedvűeknek: a pünkösdi hosszú hétvége közel annyira népszerű, mint a húsvét volt.

Szentkirályi Alexandra Gyurcsány odaszólása miatt lépett be a Fideszbe

Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnök odaszólása miatt lépett be a pártba Szentkirályi Alexandra, aki azóta kormányszóvivő is volt.