Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,20 Ft
Euró
385,37 Ft
Font
449,24 Ft
Bitcoin
65,066 $

Májusban érkezhet a Xiaomi 12 Ultra

Habár korábban arról szóltak a hírek, hogy legkorábban április elején piacra dobhatják a kínai gyártó új zászlóshajóját, végül májusig csúszhat a bemutató.

...svg content...LetsGoDigital
Mobil

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

A Xiaomi 12 Pro gyönyörű külsőt kapott, és teljesítmény tekintetében sem vallott kudarcot a konkurens márkák termékeihez képest, az Ultra modell megjelenése azonban továbbra is várat magára.

A tavalyi Mi 11 Ultra eszméletlen mobiltelefon lett, mind dizájn, mind specifikáció terén fantasztikusra sikeredett, ezért nem véletlen, hogy szakértők és rajongók egyaránt tűkön ülve várják a következő generáció érkezését. Soron kívül Súlyos Robert Fico állapota, több szervét is lövés érte

Sajnos azonban el kell keserítenünk őket, a legújabb hírek alapján ugyanis csupán májusban dobhatják piacra a telefont, első körben Kínában, így elképzelhető, hogy Európában valamikor év vége felé kerülhet csak forgalomba – írta a Pricebaba portál.

A korábbi pletykák szerint a Xiaomi 12 Ultra a még be sem jelentett Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1+ lapkakészletet kaphatja, míg kijelzője egy 120 Hz-es, QHD felbontású OLED panel lehet, megfelelő működését pedig egy 120 W-os gyorstöltési támogatással rendelkező, 4 900 mAh kapacitású akkumulátor biztosíthatja.

Jelentkezz, és légy Te is a Liner.hu csapatának tagja

Putyin és Biden is megszólalt a Fico elleni merénylet után, aki magánál volt

Joe Biden amerikai elnök és Vlagyimir Putyin, Oroszország elnöke szinte egyszerre reagált a Robert Fico elnök elleni merényletre.