Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,147 $

Ki a világ leggyönyörűbb nője Cristiano Ronaldo szerint?

A Real Madrid korábbi és a Juventus jelenlegi ötszörös aranylabdás portugál klasszisa, Cristiano Ronaldo 2016-ban jött össze jelenlegi szerelmével, a spanyol Georgina Rodríguezzel és már egy közös lányuk is született, Alana Martina.

Style

Nagy Noel

Szerkesztő

A Real Madrid korábbi és a Juventus jelenlegi ötszörös aranylabdás portugál klasszisa, Cristiano Ronaldo 2016-ban jött össze mostani szerelmével, a spanyol Georgina Rodríguezzel, azóta pedig már egy közös lányuk is született, Alana Martina.

A sajtó értesülései szerint Rodríguez – aki korábban bolti kisegítőként dolgozott – az elsőszámú örököse ráadásul Ronaldo több százmillió euró értékű vagyonának is. A hölgy egyébként igen aktív az Instagramon, és legalább annyira népszerű is, hiszen 18.9 millió követővel rendelkezik a közösségi média felületen. Soron kívül Csak pár gomolyfelhő zavarhatja meg a szombati napsütést, 23 fok is lehet napközben

Rodríguez nemrégiben egy meglehetősen bátor fotót osztott meg az Instagramon, ahol egy fekete fehérneműszerű úszóruhában láthatjuk gyönyörű, kék színű hullámok előtt. A hölgy a kedvesének üzenve egy végtelenül aranyos képaláírást illesztett a fotóhoz spanyolul: „ilyen pici szemekkel nézek mindig életem szerelmére”.

Ronaldo sem bírta ki, hogy ne válaszoljon erre a gyönyörű képre, és egy másodpercre sem fogta vissza érzelmeit. A cikk írásának időpontjában 21 064 lájkot számláló hozzászólásában kerek-perec ennyit mondott a szerelme képére: „a leggyönyörűbb nő a világon”. A komment többek szimpátiáját felkeltette, több rajongó is jelezte, hogy nem is vártak mást a példaképüktől.

Ugyan Georgina Rodríguez is szépszámú követővel rendelkezik, a portugál klasszis számai hozzá mérve is brutálisak, ugyanis már közel 230 millióan követik őt az Instagramon. Ronaldo az egyik legjobban kereső sztár a közösségi média felületen, még a nagy riválisát, a hatszoros aranylabdás Lionel Messit is megelőzi ezen a téren.

https://liner.hu/dwayne-johnson-48-evesen-is-brutalisan-nez-ki-edzes-kozben-nala-labnap-is-van/

Ősi csillagot fedeztek fel a Tejútrendszeren kívül, új távlatokat nyit az űrkutatásban

Minél idősebb egy csillag, annál több alkotóelemből áll, ám a megfigyelésük ritkaságszámba megy.