Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,72 Ft
Euró
401,39 Ft
Font
477,93 Ft
Bitcoin
61,269 $

Rubint Rékával közölték, hogy egy genetikai selejt

Rubint Rékával szemtől szemben közölték ezt a több mint sértő véleményt, majd nem sokkal később elindult egy olyan úton, aminek a végén igencsak nagy volt a csattanó.

...svg content...Fotó: YouTube/LifeTV
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Rubint Réka igent mondott Hajdú Péternek, és eltöltött 24 órát a LifeTV stúdiójában, hogy az életéről beszéljen. Sok olyan dolgot is megtudhattunk, amikről eddig csak kevesen tudhattak, köztük fájó emlékekkel.

Hajdú nem egyszer döbbenten hallgatta Rékát, akinek volt pár igencsak kemény sztorija, többek között a fiatalkoráról. Az ember néha nem akarja elhinni, hogy milyen kegyetlen emberek léteznek, márpedig sajnos ez a valóság, amivel Réka is szembesült. Soron kívül Orbán Viktor havi 1 millió forintos átlagjövedelmet akar Magyarságon 2-3 éven belül

Réka a Péternek adott interjújában azt is elárulta, volt olyan időszak, amikor úgy kerülte a testnevelési órákat, mint macska a forrókását. Ez mai szemmel kissé hihetetlenek hangozhat, hiszen Réka számára a sport olyasvalami, mint a levegő a tüdőnek.

Rubint Réka elárulta, mennyi pénzt keresett havonta 21 évvel ezelőtt, elképesztő összeg

Márpedig valóban volt ilyen időszak az életében, de nem amiatt, mert ne szerette volna a mozgást. Mint néhány esetben, egy bizonyos tanár állt az egész mögött, aki rendkívül kegyetlen volt az akkor még nagyon fiatal lánnyal.

Lapozó: 1 2

Orbán Viktor a pedagógusok béréről: kezd egészen jól kinézni a dolog

A magyar miniszterelnök örömmel látja, hogy a pedagógusok is egyre többet keresnek Magyarországon.

1956-os szervezetek erélyesen tiltakoznak Magyar Péter lépése ellen

A szervezetek a kijelentést azért kifogásolják, mert szerintük „a jelkép pontosan a nemzeti szimbólumok kisajátítása elleni tiltakozás okán jött létre”.