18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,00 Ft
Euró
387,02 Ft
Font
451,73 Ft
Bitcoin
66,272 $

Rendőröket késelt meg egy erdőkertesi férfi

Aljas indokból és célból elkövetett emberölés bűntettének kísérletével vádolták meg a Pest megyei férfit.

...svg content...ugyeszseg.hu
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Az ügyben a nyomozó ügyészség 2020 októberében emelt vádat előre kitervelten, hivatalos személy és több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntettének kísérlete és hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt a Budapest Környéki Törvényszéken – írta az ugyeszseg.hu.

A bírósági szakban folyamatban lévő ügyben a tárgyaláson lefolytatott bizonyítási eljárás eredményeként a Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség a vádat megváltoztatta, mert álláspontja szerint a vádirati minősítés szerinti bűncselekmény súlyosabban minősül. Soron kívül Gigantikus légtisztító lehet az emberiség ütőkártyája a klímaváltozás elleni küzdelemben

A vádirati tényállás kiegészítésének lényege szerint a bűnügyi felügyelet hatálya alatt álló férfi elhatározta, hogy az őt kísérő rendőröket az Alkotmányvédelmi Hivatal, a Nemzeti Védelmi Szolgálat és a Rendőrség munkatársai részéről őt ért sérelmek miatt bosszúból megöli, és megszökik a hatóságok elöl.

Az öléssel a vádlottnak az volt a célja, hogy az aznapra tervezett elmeállapota megfigyelését szökésével elkerülje, és a vélt sérelmei az addigiakhoz képest nagyobb sajtónyilvánosságot kapjanak.

A nyomozó ügyészség büntetési indítványa továbbra is az életfogytig tartó fegyházbüntetés, azon változtatással, hogy a vádlott legkorábban 40 év kitöltése után legyen feltételesen szabadságra bocsátható.

Jelentkezz, és légy Te is a Liner.hu csapatának tagja