Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,295 $

A Fox News brit újságírója elvesztette lábának egy részét az orosz támadásban

A Fox News munkatársai Ukrajnából tudósítottak a háborúról, azonban az oroszok rájuk támadtak, ennek következtében pedig az operatőr életét vesztette, az egyik újságíró pedig súlyos sérüléseket szenvedett.

...svg content...Az éjszakai tüzérségi támadásban megrongálódott lakóház belseje Kijevben 2022. március 15-én. Vlagyimir Putyin orosz elnök február 24-én rendelte el katonai mûvelet végrehajtását Ukrajnában. MTI/EPA/Szerhij Dolzsenko
Európa

Borbély Fanni

Szerkesztő

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, szomorú hírt erősített meg a Fox News, miszerint Pierre Zakrzewski operatőr hétfőn életét vesztette Horenkában, miután járművüket megtámadták az oroszok.

Az operatőr a helyszínen életét vesztette, később pedig megerősítették, hogy Benjamin Hall brit újságírót a lábán érte lövés, a legfrissebb beszámolók szerint pedig a férfi elvesztette lába egy részét az orosz támadásban. Soron kívül Ezek a legnépszerűbb hazai úti célok a pünkösdi hosszú hétvégén

Az újságíró jelenleg is az intenzív osztályon fekszik a Kijev melletti Horenkában történt támadást követően, nemrég pedig az ukrán védelmi minisztérium is megerősítette az értesüléseket, miszerint a háromgyermekes apa és újságíró elvesztette lábának egy részét, miután az oroszok lábon lőtték.

(Sky News)

Jelentkezz, és légy Te is a Liner.hu csapatának tagja

Távoli fekete lyuk környékén bizonyították Einstein évszázados gravitációs elméletét

Alapjaiban forradalmasíthatja a fekete lyukak tanulmányozását a felfedezés.

Ezek a legnépszerűbb hazai úti célok a pünkösdi hosszú hétvégén

A nyári szünet előtt még egy hosszú hétvége kedvez az utazókedvűeknek: a pünkösdi hosszú hétvége közel annyira népszerű, mint a húsvét volt.