Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,92 Ft
Euró
401,60 Ft
Font
477,79 Ft
Bitcoin
61,269 $

Rubint Réka drámai vallomásai Hajdú Péternek (videó)

Az eddigi egyik legizgalmasabb epizód következik Rubint Rékával, aki Hajdú Péter vendége volt az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban a LifeTV-n.

...svg content...Fotó: YouTube/Hajdú Péter
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Rubint Réka a sikerek ellenére nem mindig lehetett boldog, hiába a hatalmas vagyon, a hírnév, a nagy ház, luxusautók, kegyetlenül megedzi az élet. Édesanyja elvesztése is hatalmas sokk volt számára, és ez olyasvalami, amit talán soha nem lehet feldolgozni.

Valamiért az élet kemény kihívások elé állítja Rékát, többek között Schobert Norbival is, aki már nem egyszer volt a halál tornácán, de eddig mindig vissza tudott kapaszkodni onnan. Volt idő, amikor egészen minimális volt az esélye a túlélésre, ám abból is visszatért. Soron kívül Kiadós eső és borongós idő várható pénteken, több helyen is megdörrenhet az ég

Réka testközeléből figyelhette férje harcát a halállal szemben, és többek között azt is elárulta Hajdú Péter műsorában, hogy mindössze 10% esélye volt Norbinak. A szíve egy része eltűnt, egy húsevő baktérium támadta meg.

Vasvári Vivien nagyon sejtelmes fotója Bora Boráról

Több nehéz perce is volt Rékának a 24 óra alatt, amit a LifeTV stúdióban töltött el, melynek során számos drámai vallomást tett. Hogy mit hoz számára az élet, ő sem tudhatja, de erősebb, mint valaha.

Lapozó: 1 2

Egyetlen góllal kapott ki a Ferencváros a Tottenham ellen az Európa-ligában

Az Anderlecht után a Tottenham ellen is kikapott a Ferencváros egy szorosabb mérkőzésen, több gólt is lőhettek volna a hazai játékosok.