Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,20 Ft
Euró
385,37 Ft
Font
449,24 Ft
Bitcoin
65,066 $

Elképesztő teljesítményű, 160 W-os töltést támogat a OnePlus új csúcsmobilja

Egy ismeretlen, PGKM10 kódnévvel ellátott OnePlus készülék 160 W-os töltéshez kapcsolódó minősítést kapott a 3C-től.

...svg content...OnePlus
Mobil

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

Egyelőre a PGKM10 kereskedelmi nevét nem ismerjük, ám a Sparrows News portál iparági forrásokra hivatkozva arról írt, a jelek szerint egy Dimensity 8100 lapkakészlettel működő okostelefonról lehet szó, amit 4 500 mAh kapacitású akkumulátorral szerelhetnek fel.

Ezenkívül kiderült, a rejtélyes OnePlus készülék 6,7 hüvelykes, punch hole kivágással ellátott, BOE által legyártott kijelzővel rendelkezhet, míg a hátlapján található kamerasziget szívébe egy 50 megapixel felbontású, Sony IMX766 szenzort helyezhetnek. Soron kívül Súlyos Robert Fico állapota, több szervét is lövés érte

Meglepő módon nem a OnePlus a kínai BBK csoport első márkája, amely ekkora töltési teljesítményt kínáló eszközt dob piacra, a Realme ugyanis hamarosan elérhetővé teszi a GT Neo3 csúcsmobilt, ami 150 W-ot támogat.

Hogy Európában végül mikor kerülhet a boltok polcaira a még be sem jelentett telefon, jelenleg természetesen képtelenség megmondani, ezért azt ajánljuk, kövessük figyelemmel a különféle híreket és szivárogtatásokat.

Jelentkezz, és légy Te is a Liner.hu csapatának tagja

Putyin és Biden is megszólalt a Fico elleni merénylet után, aki magánál volt

Joe Biden amerikai elnök és Vlagyimir Putyin, Oroszország elnöke szinte egyszerre reagált a Robert Fico elnök elleni merényletre.

Nem is gondolnánk, de ezek a dolgok hátráltathatják a fogyást

Ha észben tartunk néhány dolgot, és nem leszünk túl szigorúak magunkkal szemben, sikeres lehet a diétánk. Ehhez csak kitartás kell, illetve az, hogy megértsük, a nagy változásokhoz idő kell.