Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,87 Ft
Euró
386,72 Ft
Font
450,91 Ft
Bitcoin
65,310 $

Ukrajna közölte, hogy megöltek egy orosz katonai vezetőt a harcokban

Az ukrán kormány közlése szerint az ukrán erők likvidáltak egy orosz katonai parancsnokot.

...svg content...Ukrán katonák egy páncélozott jármûvön Vishhorodban 2022. március 11-én. Vlagyimir Putyin orosz elnök február 24-én rendelte el katonai mûvelet végrehajtását Ukrajnában. MTI/AP/Efrem Lukackij
Európa

Borbély Fanni

Szerkesztő

Egy ukrán tisztviselő jelentette be, hogy az ukrán erők megölték Andrej Kolesznyikov vezérőrnagyot, a keleti katonai körzet 29. egységének parancsnokát, a történteket pedig úgy kommentálta, hogy ez egy nagyon „jó hír”.

A jelentés eredetileg az ukrán Interfax hírügynökség oldalán jelent meg, azonban egyelőre a Sky News sem tudta ellenőrizni az információk valódiságát, ezért érdemes fenntartásokkal kezelni ezt az információt. Soron kívül Hivatalos: Oroszországban folytatja a Ferencváros edzője

Ez már nem az első eset, hogy Ukrajna bejelenti, megölt egy orosz katonai vezetőt, ugyanis kedden arról számoltak be, hogy meggyilkolták Vitalij Geraszimov orosz vezérőrnagyot a keleti Harkov város közelében vívott harcok során.

Jelentkezz, és légy Te is a Liner.hu csapatának tagja

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.