Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,44 Ft
Euró
385,37 Ft
Font
449,24 Ft
Bitcoin
64,714 $

Két kézzel és némi vízzel hatástalanítottak egy orosz bombát ukrán tűzszerészek (videó)

Komoly mennyiségű bombával szórta meg Ukrajnát az orosz hadsereg az elmúlt két hét során, amelyek közül nem mindegyik robbant fel a becsapódáskor.

...svg content...Égõ autó a bombatámadásban megrongálódott mariupoli gyermekkórháznál 2022. március 9-én. Vlagyimir Putyin orosz elnök február 24-én rendelte el katonai mûvelet végrehajtását Ukrajnában. MTI/AP/Jevhen Maloletka
Európa

Nagy Noel

Szerkesztő

Két tűzszerész pedig elképesztő bátorságról tett tanúbizonyságot azzal, hogy gyakorlatilag a puszta kezükkel és palackozott vízzel sikerült teljes mértékben hatástalanítaniuk a méretes bomba szerkezetét.

Az ukrán NEXTA TV Twitter-csatornája által is megosztott 31 másodperces videón is látszik, hogy két férfi térdel egy bomba mellett. Az egyikük nagyon óvatos mozdulatokkal csavarozza le éppen a bomba fejét, miközben a másik férfi folyamatosan vízzel locsolja. Soron kívül Súlyos Robert Fico állapota, több szervét is lövés érte

Charles Lister, a Közel-Kelet Intézet Szíria- és terrorizmusellenes szakértője elmondta, hogy „felfoghatatlan” bátorságot tanúsított a két ukrán férfi azzal, hogy csak úgy odaálltak és így hatástalanították a szerkezetet.

Mint Lister fogalmazott, az épp hatástalanítás alatt lévő orosz bomba elegendő lenne arra, hogy egy egész épületet a földdel tegyen egyenlővé, miközben a két ukrán férfi a két kezével és egy üveg vízzel megoldotta a hatástalanítást.

Jelentkezz, és légy Te is a Liner.hu csapatának tagja

Putyin és Biden is megszólalt a Fico elleni merénylet után, aki magánál volt

Joe Biden amerikai elnök és Vlagyimir Putyin, Oroszország elnöke szinte egyszerre reagált a Robert Fico elnök elleni merényletre.

Már a következő szezontól kezdve kiirthatják a VAR-t a Premier League-ből

A Premier League klubjai a következő hónapban tartandó éves közgyűlésükön szavaznak majd arról a javaslatról, hogy a következő szezontól kezdve megszüntessék-e a videóbíró (VAR) rendszert.