Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,930 $

Elképesztő gyorstöltést kaphat a Xiaomi 12 Ultra

Ha hihetünk a szivárogtatóknak, akkor a kínai techóriás legújabb csúcskészüléke üzemidő tekintetében lekörözheti riválisait.

...svg content...LetsGoDigital
Mobil

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

A Xiaomi 12 Ultra számos specifikációjáról idő előtt lehullott a lepel, ezen a héten pedig néhány renderen is megcsodálhattuk az okostelefon várható dizájnját.

A Digital Chat Station néven elhíresült szivárogtató révén most az akkumulátorról, valamint a töltésről esett szó – a szóbeszédek alapján hihetetlen teljesítményre és fantasztikus üzemidőre számíthatunk. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A jelentés szerint a Xiaomi közelgő zászlóshajója 120 W-on fogja maximalizálni a vezetékes töltést, miközben a készülék hátlapjába egy 4 900 mAh kapacitású akkumulátort szerelnek majd.

Ezzel szemben a Xiaomi 12 Pro valamivel kisebb, 4 600 mAh-ás akkumulátorral lehet felszerelve, ám ugyanúgy támogathatja a 120 W-os gyorstöltési opciót.

Habár a teljes kapacitás valamivel elmarad az elődje, a Mi 11 Ultra esetében mért 5 000 mAh-hoz képest, így is rengeteg potenciál rejlik benne, így előfordulhat, hogy a piac leggyorsabban és leghatékonyabban tölthető mobilja mutatkozhat be hamarosan.

Jelentkezz, és légy Te is a Liner.hu csapatának tagja

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.