18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,829 $

Nevelt kislányát molesztálta szexuálisan egy nevelőapa

Éveken keresztül fajtalankodott befogadott, nevelt kislányával egy érzéketlen férfi.

...svg content...Pixabay
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Az ítélet szerint a férfi és a kislány édesanyja 2015-ben kötöttek házasságot, és közösen nevelték a nő 3 gyermekét, köztük a 2003 májusában született kislányt – írta az ugyeszseg.hu.

A férfi 2017 nyarától 2020. június 10-ig rendszeresen – volt olyan időszak, hogy naponta – szexuális cselekményt végzett a gyermekkel. A cselekményéhez azt használta ki, hogy az édesanya távol volt, de előfordult, hogy éjszaka ment oda az alvó lányhoz, miközben a családtagok is otthon tartózkodtak. Soron kívül Fico elleni merénylet: a rendőrség nem tartja kizártnak, hogy a merénylő nem magányos farkas volt

A férfi az erőfölényével, nevelőapai tekintélyével visszaélt, a kislány tiltakozásával, fizikai ellenállásával nem törődött. Vele szemben többször alkalmazott erőszakot is: földre szorította, kezeit lefogta.

A Győri Törvényszék a férfit tizennyolcadik életévét be nem töltött, nevelése, felügyelete, gondozása alatt álló személy sérelmére folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak bűntette miatt 8 év fegyházbüntetésre, 8 év közügyektől eltiltásra ítélte.

Végleges hatállyal eltiltotta bármely olyan foglalkozás gyakorlásától, amelynek keretében tizennyolcadik életévét be nem töltött személy nevelését, felügyeletét, gondozását, gyógykezelését végzi.

Az ítélet ellen az ügyész súlyosításért, a férfi felmentésért, a védő felmentésért, illetőleg enyhítésért fellebbezett.

A Győri Fellebbviteli Főügyészség álláspontja szerint a kiszabott büntetés indokolatlanul enyhe. A kiskorúak sérelmére elkövetett szexuális bűncselekmények gyakorisága aggasztó. A férfi nagyon hosszú időn keresztül zaklatta a gyermeket, amelynek a kislány egész életére kiható káros következményei is vannak. Az eljárás másodfokon a Győri Ítélőtábla előtt folytatódik.