Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,68 Ft
Euró
385,71 Ft
Font
449,41 Ft
Bitcoin
66,212 $

Így érzi magát hétfő reggel Tóth Andi a Ford Mustangjában (videó)

Tóth Andi nagyon hamar átvette az amerikai életérzést az izomautóban, ami egy egészen egyedi festéssel rohangál Budapesten.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tóth Andinak több nagy álma is volt, és most nem írjuk erre azt, hogy fiatalon, mert még mindig az. Továbbra is csak a húszas évei első felében jár, és rengeteg élmény, jó és rossz dolog van mögötte.

Tini volt, amikor megnyerte az X-Faktort, és az élete hirtelen 180 fokos fordulatot vett. Hamar meg kellett ismerkednie a híresség árnyoldalaival, és ennek még mindig issza a levét, de sokat tanult az évek során. Soron kívül Május végén indul a vendéglátó üzletek támogatási programja, elsőként ők pályázhatnak

Nem minden élménye pozitív, ugyanakkor ezek által csak erősebbé vált, aminek ugyancsak vannak hátrányai. Az ember nehezebben engedi közel magához a másikat, bizalmatlanabb, és még folytathatnánk a sort.

Andit sok fájdalom érte, a depresszió pedig nagyon mélyre tudja rántani az embert. A barátok sokat segítenek az ilyen helyzetekben, illetve maga az alkotás, aminek ideje alatt a fiatal énekesnő ki tudja fejezni magát.

Sztárban Sztár: Zámbó Krisztián élete legnagyobb alakítása (videó)

Az sem rossz dolog, ha van egy Ford Mustangja az embernek, mint Andinak, aki rettentően élvezi ezt az időszakot a volán mögött. Erre a videóra kattintva meg is nézhetitek, hogy milyen az, amikor Andinak „agyára ment” a sok fellépés.

Orbán Viktor: "Robert Fico kiesett a munkából", "ma egyedül kell küzdenünk a békéért"

A miniszterelnök bejegyzést tett közzé a közösségi médiában a szlovák miniszterelnök elleni merénylet kapcsán.