Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,20 Ft
Euró
390,23 Ft
Font
456,08 Ft
Bitcoin
57,848 $

Oroszország nem marad egyedül, fontos üzletet köthet gázról és búzáról

Bár a nyugati országok megszakították a legtöbb kapcsolatukat Moszkvával, nem mindenki fordult el tőle, pláne akkor, amikor földgázról és búzáról van szó. 

Fotó: Unsplash/Tomasz Filipek
Európa

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

Imran Khan pakisztáni miniszterelnökre hivatkozva több médium is azt állítja, hogy az ország fontos megállapodást írt alá Oroszországgal a földgáz és búza importjáról – írja az RT

Khan állítólag azt mondta, hogy ő és Vlagyimir Putyin orosz elnök „nagyszerű megbeszéléseket“ folytatott múlt heti moszkvai látogatása során, ahol a vezetők aláírták a kétoldalú megállapodást. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Megjegyezte, hogy Pakisztán a közeljövőben mintegy kétmillió tonna búzát tervez importálni Oroszországból, sőt a régóta halogatott Pakisztán ÁRamlat. gázvezeték is szóba kerülhetett, amelyet orosz vállalatokkal együttműködve építenének meg.

Az üzletről szóló hírek pont akkor láttak napvilágot, amikor a legtöbb nyugati ország szinte minden szempontból elhatárolódik Oroszországtól, és súlyos gazdasági szankciókat vezet be az országgal szemben, válaszul az Ukrajnában zajló katonai műveletre.

Jelentkezz, és légy Te is a Liner.hu csapatának tagja

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.