Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,25 Ft
Euró
385,32 Ft
Font
449,19 Ft
Bitcoin
65,704 $

Kiszivárgott fotón bukkant fel a OnePlus 10 okostelefon

Habár a OnePlus 10 Pro csúcsmobil már január óta elérhető a kínai piacon, a széria alapmodelljéről eddig nem sok mindent lehetett tudni.

...svg content...ZoutonUS
Mobil

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

Amíg további hivatalos információkra várunk, addig a Weibo közösségi portálon kiszivárgott fotóra hagyatkozhatunk, amelyen vélhetően a OnePlus 10-et csodálhatjuk meg, teljes egészében.

Sokak szerint nem az alapváltozatot, hanem a OnePlus 10R két verzióját láthatjuk a felvételen, ami szintúgy elképzelhető, hiszen a képen csupán a készülékek hátlapját fedezhetjük fel, amik mentazöld és fekete színekben pompáznak. Soron kívül Donáth Annát sokkolták a Robert Fico elleni merényletről megjelent kommentek

Feltűnően nagy kivágást szenteltek a főkamerának, ezenfelül három további kiegészítő modult is kiszúrhatunk, melyek téglalap alakú kameraszigetben kaptak helyet.

A legfrissebb pletykák alapján a OnePlus 10 a Qualcomm legerősebb, Snapdragon 8 Gen 1 lapkakészletével érkezhet, 8/12 GB RAM memória, illetve 128/256 GB tárhely társaságában.

Fotó Weibo

Emellett az okostelefon 6,55 hüvelykes, 120 Hz-es képfrissítési rátával ellátott AMOLED kijelzővel lehet felszerelve, miközben valószínűleg támogatni fogja a 80 W-os SuperVOOC gyorstöltést, megfelelő működéséről pedig az Android 12 operációs rendszerre épülő OxygenOS 12 gondoskodhat majd.

A megjelenéssel kapcsolatban szinte semmit sem tudni, elemzők feltételezései szerint legkorábban április környékén jelentheti be a gyártó a 10-es sorozatú csúcskészülékek piacra dobását.

Jelentkezz, és légy Te is a Liner.hu csapatának tagja

Drámai módon győzte le a Paks a Ferencvárost a Magyar Kupa döntőjében

Igazi kupadöntős hangulat fogadta a Ferencvárost és a Paksot a Puskás Arénában, ahol rengetegen voltak kíváncsiak a Magyar Kupa döntőjére.

Már a következő szezontól kezdve kiirthatják a VAR-t a Premier League-ből

A Premier League klubjai a következő hónapban tartandó éves közgyűlésükön szavaznak majd arról a javaslatról, hogy a következő szezontól kezdve megszüntessék-e a videóbíró (VAR) rendszert.