Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
62,942 $

Exatlon: minden idők egyik legdrámaibb párbaján vagyunk túl, őrület

Eljött a nap, ismét távoznia kellett egy versenyzőnek az Exatlon Hungary All Star évadában, akinek már nem lehet esélye a 15 millió forintos fődíjra.

Fotó: Instagram/Exatlon Hungary
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az Exatlon Hungary All Star készítői ismét csavartak az eseményeken, már a medáljátékon is, ugyanis a bajnokok és a kihívók párosban versenyeztek, ráadásul a megszerzett medálról a csapatnak kell döntenie, hogy azt mikor és kinek a részére használják fel.

A versenyzők saját maguk mellé választhatták ki, hogy kikkel versenyeznek. Ez rögtön egy érdekes helyzetet teremtett. Remek újítás volt ez a stábtól, mert sokkal izgalmasabb és látványosabb volt, mint amikor egyénileg futottak időre. Soron kívül Három nő vesztette életét egy tragikus amerikai autóbalesetben

A bajnokok és a kihívók nem okoztak csalódást, nagyon szoros volt a csata közöttük. Fej-fej mellett haladtak, és ha kevéssel is, végül a kihívóknál landolt a medál, amiről úgy határoztak, azonnal felhasználják. Még a nagy esemény előtt volt egy kis idejük a szusszanásra, arra hogy felkészüljenek az idegtépő harcra, aminek a végén valakinek el kellett hagynia a versenyt.

Exatlon: Gabi meglepő dolgokat súgott Dávidnak Andrisról (videó)

Még mielőtt kezdetét vette volna a verseny, a bajnokoknak és a kihívóknak is ismertetnie kellett azt a nevet, akit párbajra jelöltek. Elsőként Krisztián mondta ki a döntését, ami mögött egy egyhangú vélemény állt, melynek értelmében Iza került be a körbe. Nem lepte meg Krisztián ezzel Izát, számított rá, és ellenkező esetben ő is magát küldte volna.

Lapozó: 1 2

Kispadon kezd Szoboszlai Dominik a Liverpool meccsén a West Ham United ellen

A Liverpool ismertette a kezdőcsapatát a West Ham United ellen, ami egy újabb nehéz mérkőzést hozhat számukra.

Három nő vesztette életét egy tragikus amerikai autóbalesetben

Három indiai nő vesztette életét abban az autóbalesetben, ami az Egyesült Államokban történt pár órával ezelőtt.

Újabb fiatal lány tűnt el Budapesten

A 17 éves fiatalt egyelőre nem találják, ami miatt a lakosság segítségét kéri a rendőrség, hogy minél hamarabb előkerüljön.