Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,57 Ft
Euró
389,05 Ft
Font
452,41 Ft
Bitcoin
63,470 $

Tom Holland tagadhatatlanul a Marvel legnagyobb sztárjává nőtte ki magát

Tom Holland elég masszívan bebiztosította magát a Marvelnél, mivel olyan brutális számokat hozott a mozikban, amivel mindenkit letaszított a trónról.

Tom Holland angol (b) és Antonio Banderas spanyol színész az Uncharted címû filmjük spanyolországi bemutatója alkalmából tartott fotózáson Madridban 2022. február 8-án. MTI/EPA/EFE/J.J.Guillen
Style

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Tom Holland a Marvel kétségtelenül legértékesebb sztárja, mivel az Uncharted brutális kasszasiker lett, korábban pedig a tinihős Pókember bőrébe bújva bizonyította, hogy igen is érdemes folytatni a barátságos Pókember kalandjait, de ez még csak a kezdet – legalábbis Holland eddigi eredményeit tekintve.

Holland konkrétan csak ebben az évben két hónapig vezette a kaszasikerlistát, miután az Uncharted mozis teljesítménye is követte a Pókember: Nincs hazaút című film elsöprő sikerét. Utóbbi pedig mondhatni történelmi jelentőségű alkotás volt a Marvel-univerzumban, hiszen az egész Pókember-franchise egy filmben tárult a nézők szeme elé, nem mellékesen igen remek ötletekkel tűzdelve, ami miatt a rajongók teljesen lázba jöttek. Soron kívül 400 fős küldöttséggel érkezik a kínai elnök, aki miatt a légteret is lezárhatják

Habár a kritikusokat nem igazán győzte meg az ezt követő Uncharted-adaptáció, mivel szerintük egy „langyos adaptációja lett a játékoknak”, mégis brutális összegeket termelt a mozikban, ugyanis négy nap alatt nem kevesebb, mint 51 millió dollárt hozott a konyhára.

Vannak, akik úgy vélik, hogy Holland csak szerencsés volt Pókember szerepével, de azt is hozzá kell tenni, hogy a sztár népszerűsége exponenciálisan növekedik, ezzel együtt pedig rajongótábora is egyre hatalmasabb, így nem meglepő, hogy bármi, amiben szerepel, vagy, amihez neve köthető, azonnal kasszasiker lesz.

A legtöbben arról jegyezték meg a színészt, hogy bohókás, és rendszeresen elkotyogja a forgatási titkokat, még azelőtt, hogy a filmek megjelennének a mozikban, azonban az ifjú brit színészi képességei sem elhanyagolhatók, ahogyan sokoldalúsága sem – gondolunk itt arra, hogy amikor csak lehetősége van rá, mindig saját maga akarja elvégezni a kaszkadőrmutatványokat jeleneteiben, ami, ha csak egy Pókember-filmet nézünk, nem kis feladat.

(Screen Rant)

Újabb részletek szivárogtak ki a PS5 Pro kapcsán

Újabb infómorzsák láttak napvilágot a PS5 Pro sepcifikációi kapcsán.