Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,95 Ft
Euró
385,48 Ft
Font
449,14 Ft
Bitcoin
66,155 $

A Pentagon forródrótot hoz létre az orosz védelmi minisztériummal

A Pentagon létrehoz egy forródrótot, hogy megakadályozza a további eszkalációt.

...svg content...John Kirby, a Pentagon szóvivõje sajtótájékoztatót tart Washingtonban 2022. február 2-án. Az Egyesült Államok hamarosan újabb katonákat vezényel kelet-európai NATO-tagállamokba az ukrajnai válság miatt. A tervek szerint mintegy 2000 katonát küld az észak-karolinai Fort Braggból ezen a héten Lengyelországba és Németországba, valamint a Németországban állomásozó, nagyjából 1000 fõs Stryker gyalogsági osztag egy részét Romániába. MTI/AP/Andrew Harnik
Európa

Borbély Fanni

Szerkesztő

Egy amerikai tisztviselő arról számolt be, hogy a Pentagon létrehoz egy forródrótot az orosz védelmi minisztériummal, hogy megelőzzék a katonai incidenseket, és az eszkalációt a térségben, mivel az orosz erők továbbra is Ukrajnában vannak, és nyomulnak előre.

Az Egyesült Államok továbbra is kitart amellett, hogy nincsenek amerikai csapatok Ukrajnában, azonban az USA és a NATO európai szövetségesei is aggódnak amiatt, hogy rövidesen továbbgyűrűzik a háború, főként a légicsapások miatt, miután Oroszország egy olyan támadást indított el február 24-én Ukrajna ellen, melyet a második világháború óta nem látott a világ. Soron kívül 3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Az USA és szövetségesei már eddig is több millió dollár értékben juttattak el fegyvereket az ukrán fegyveres erőknek, habár Moszkva még mindig azt hangoztatja, hogy a külföldi beavatkozásnak következményei lesznek.

(Guardian)

Jelentkezz, és légy Te is a Liner.hu csapatának tagja

Drámai módon győzte le a Paks a Ferencvárost a Magyar Kupa döntőjében

Igazi kupadöntős hangulat fogadta a Ferencvárost és a Paksot a Puskás Arénában, ahol rengetegen voltak kíváncsiak a Magyar Kupa döntőjére.

3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Húsz perc híján négy órán át tartott Robert Fico operációja az ellene elkövetett merénylet miatt, és most már csak a szervezetén múlik, hogyan sikerül megküzdeni a sérüléseivel.

Nem is gondolnánk, de ezek a dolgok hátráltathatják a fogyást

Ha észben tartunk néhány dolgot, és nem leszünk túl szigorúak magunkkal szemben, sikeres lehet a diétánk. Ehhez csak kitartás kell, illetve az, hogy megértsük, a nagy változásokhoz idő kell.