Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,84 Ft
Euró
387,72 Ft
Font
450,63 Ft
Bitcoin
61,072 $

Oroszország Ukrajnát okolja a zaporizzsjai erőműtűzért

Az éjszaka folyamán az orosz erők elfoglalták a zaporizzsjai atomerőművet, most pedig az ukránokat okolják a kialakult tűz miatt.

Az orosz fegyveres erõk tüzet nyitnak a délkelet-ukrajnai zaporizzsjai atomerõmûre Enerhodarban 2022. március 4-én. Vlagyimir Putyin orosz elnök február 24-én rendelte el katonai mûvelet végrehajtását Ukrajnában. MTI/AP/Zaporizzsjai atomerõmû
Európa

Borbély Fanni

Szerkesztő

Oroszország az éjszaka folyamán bekerítette és elfoglalta a zaporizzsjai atomerőművet, melynek következtében tűz ütött ki a telephelyen, azonban az oroszok most az ukránokat vádolják a tűz kialakulása miatt.

Orosz védelmi tisztviselők ugyanis kijelentették, hogy az erőműben keletkezett tüzekért Ukrajna felelős, és „szörnyű provokációnak” nevezték az esetet – habár azt ismételten nem részletezték, hogy pontosan mit értettek provokáció alatt, miközben az oroszok foglalták el az ukránok atomerőművét. Soron kívül Hamarosan kapható lesz Azahriah és a Tisza cipő limitált kollekciója

Az orosz védelmi minisztérium mindenesetre megismételte az „erőműre vonatkozó igényét”, és közölte, hogy „az erőmű a szokásos módon üzemel”. A pillanatról, amikor tűz ütött ki Európa legnagyobb atomerőművében, egy felvétel is készült, melyet ezen a linken lehet megtekinteni.

(Sky News)

Jelentkezz, és légy Te is a Liner.hu csapatának tagja

Deutsch Tamás sem hiányzik majd a köztévés EP-vitáról

A közelgő EP-választások kapcsán vitát szervez a köztévé, amelyen több párt EP-listavezetője is részt vesz.

Rekordszámú alkalmazást blokkolt a Google a Play Áruházban

2024-ben új szabályokat vezetett be a biztonsági kezdeményezése részeként a Google, amelyek értelmében jelentősen megnőtt az elutasított alkalmazások száma.