18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,888 $

Elkapták a makói szatírt, aki folyamatosan szexuálisan zaklatta a helyi nőket

Letartóztatták azt a férfit, aki hónapokon keresztül kísérgetett, fogdosott és szexuális ajánlatokkal zaklatott három nőt Makó közterületein.

...svg content...Pixabay
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A megalapozott gyanú szerint a makói férfi 2020. elejétől zaklatta az egyik sértettet. Ha meglátta Makó főterén, akkor mögé állt, szólongatta vagy azért, hogy megijessze, elordította magát – írta az ugyeszseg.hu.

A gyanúsított a sértettet rendszeresen prostituáltnak nevezte, édesanyját szidta, szexuális ajánlatokat tett neki. A sértett 2022. február végén kérte a férfi felelősségre vonását, miután folyamatosan bámulta őt munkavégzés közben az ablakon. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A másik sértettet a férfi szintén közel egy éven át zaklatta. A buszpályaudvaron odalépett hozzá, és a haját simogatta, de volt, hogy a sértettet az utcán fogdosta, a buszról leszállva meglökte.

A harmadik, kiskorú sértettet szintén a buszpályaudvaron várta, és neki is szexuális ajánlatokat tett.

Mindezeken túlmenően a férfi saját édesanyját megöléssel fenyegette, illetve az utcán egy kiskorú fiú elé állt bokszoló állásba, majd minden előzmény nélkül megverte.

A személy elleni erőszakos cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás vétsége, szeméremsértés vétsége és más bűncselekmények miatt indult eljárásban az ügyészség az eljárás meghiúsítása, valamint a bűnismétlés veszélyére figyelemmel tett indítványt a többszörösen büntettet előéletű férfi letartóztatásának elrendelésére.

Az ügyészi indítványról a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírója a telekommunikációs eszközzel megtartott ülésén ma dönt.

Jelentkezz, és légy Te is a Liner.hu csapatának tagja

Történelmet írt a Leverkusen, veretlenül fejezték be a szezont, kikapott a Bayern München

A Bayer Leverkusen egy több mint hihetetlen szezon végén szerezte meg a bajnoki címet, ráadásul úgy, hogy nem kaptak ki.