Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,232 $

Itt az orosz válasz az uniós légtérzárra – 36 országot korlátoz Oroszország

Az orosz Szövetségi Légiközlekedési Ügynökség bejelentette válaszát az EU-s légtérzárra.

...svg content...Fotó: Twenty20
Európa

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Miután az Európai Unió úgy határozott, hogy lezárja légterét az orosz gépek előtt, az orosz féltől is megérkezett a válasz, mely szerint az orosz Szövetségi Légiközlekedési Ügynökség 36 ország légitársaságai előtt zárja le légterét viszonzásul.

Az orosz RIA Novosztyi hírügynökség jelentése szerint az orosz Szövetségi Légiközlekedési Ügynökség közleményben jelentette be, hogy a „nemzetközi jog normáival összhangban, megtorló intézkedésként… az uniós tagállamok 36 állam légi fuvarozóinak járataira vezetünk be korlátozásokat”. Soron kívül Ezek a legnépszerűbb hazai úti célok a pünkösdi hosszú hétvégén

A korlátozások a következő országok légiközlekedését érintik:

Albánia, Anguilla, Belgium, Bulgária, Brit Virgin-szigetek, Gibraltár, Dánia (+ Grönland, Feröer-szigetek), Kanada, Horvátország, Ciprus, Cseh Köztársaság, Észtország, Finnország, Franciaország, Jersey, Izland, Írország, Hollandia, Kanada, Horvátország, Lettország, Litvánia, Luxemburg, Magyarország, Málta, Olaszország, Norvégia, Lengyelország, Portugália, Románia, Spanyolország, Svédország, Szlovákia, Szlovénia.

Azt is meghatározták, hogy a fent említett országokból kizárólag az orosz légiközlekedési ügynökség, vagy az orosz külügyminisztérium speciális engedélyével lehet repülni.

Jelentkezz, és légy Te is a Liner.hu csapatának tagja

Klopp megerősítette, a Liverpool az utolsó klubja Angliában

Szoboszlai Dominik edzője nem fog más csapatot irányítani Angliában, és azt mondja, hosszú szünetre megy.