Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
354,46 Ft
Euró
385,15 Ft
Font
450,33 Ft
Bitcoin
67,172 $

Exatlon-Anna egy szempillantás alatt jókedvre derít

Kőnig Anna az egyik legvidámabb karakter, és ezekben az időkben különösen nagy szükség van a pozitivitására.

...svg content...Fotó: Instagram/Kőnig Anna
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Borzalmas, ami a szomszédban történik, sokan veszítik életüket, köztük gyerekekkel, ami abszolúte elfogadhatatlan. Érthető, hogy a magyar emberek is aggodalommal teli figyelik az eseményeket, és abban bíznak, hogy hamarosan véget ér a rémálom.

Ilyenkor mindig hatalmas szükség van a pozitív emberekre, és Kőnig Anna abszolúte az, aki az Exatlon Hungary harmadik évadában szerepelt, és már lassan 280 ezer követője van. Előtte is ismert volt a közösségi médiában, ám a TV2 műsora elég sokat tett hozzá a népszerűségéhez, és rengetegen álltak mögé. Soron kívül Elfogatóparancs kiadását kérte az izraeli miniszterelnök és a Hamász vezetői ellen a Nemzetközi Büntetőbíróság főügyésze

Szüksége is volt erre, mert az élete során sok támadás érte, amiről részben beszélt is a verseny ideje alatt. A sport alapvető fontossággal bír számára, és képtelenség olyan felvételt készíteni róla, amikor ne lenne boldog, hiszen ő ilyen, ennyire vidám a karaktere.

Izzóan szexi képek jelentek meg Mihalik Enikőről

„Imádom mozgással tölteni az időmet. Már több, mint egy éve annyira rákaptam a futásra, kint, bent, bárhol.” – írta boldogan és pozitívan a mindig vidám Anna, aki egy végtelenül kedvelhető karakter, nem is véletlenül van ilyen sok követője az Instagram oldalán.

Lapozó: 1 2