Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,04 Ft
Euró
400,33 Ft
Font
478,79 Ft
Bitcoin
61,039 $

Neymar „történelmet akar írni” a Real Madrid ellen

Neymar igen komoly üzenetet küldött a Real Madridnak: „történelmet fogunk írni”.

...svg content...Fotó: Yoan Valat
Sport
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Neymarnak sikerült felépülnie sérüléséből, és saját bevallása szerint 100 százalékos teljesítményt fog nyújtani a Bajnokok Ligája soron következő mérkőzésén, és abban is biztos, hogy könnyűszerrel legyőzik majd a Real Madridot, és brillíroznak a PSG-vel a pályán.

A játékos a Fenómenos című podcastben nyilatkozott, és igen komoly kijelentéseket tett: közölte, hogy „a csapatnak még alkalmazkodnia kell, de történelmet fogunk írni a ti Real Madridotok ellen”, utalva ezzel arra, hogy ő már maximálisan felépült sérüléséből, és a PSG is taktikusan tervez fellépni a mérkőzésen – írja az El Nacional. Soron kívül Kovács Gergely problémásnak találja, hogy Magyar Péter nem vállalja fel Vitézy Dávid támogatását

Habár Neymar elsöprő pozitivitása némi reményt adhat a PSG győzelmére, Mauricio Pochettino nagy valószínűséggel hirtelen nem fog megtáltosodni erre a mérkőzésre, úgyhogy egyetlen esély maradt számukra, mégpedig az, hogy a Messi-Neymar-Mbappé trió is pályára lép, és odateszi magát a győzelemért.

A poscastben arról is szó esett, hogy Neymar mindent megtett annak érdekében, hogy visszamehessen a Barcához, s bár ezt nem sikerült összehoznia, nagyon örült, amikor kiderült, hogy Messi is csatlakozik a PSG csapatához. Habár mindenki tudja, hogy Messi és Neymar jó barátok, Neymar nem adta fel, és valamikor a jövőben szeretne visszatérni gyermekkori klubjához, mivel még mindig erősen kötődik a klubhoz, és elmondása szerint nincs is szebb a Barca stadionjánál.