18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,940 $

Ásóval támadt a rendőrökre egy nyírségi férfi

Felfegyverkezve elkövetett hivatalos személy elleni erőszak bűntette és emberölés előkészülete miatt emeltek vádat a Nyíregyházi Törvényszéken.

...svg content...Twenty20
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

2021 szeptemberében egy nyírségi településen jelentek meg a rendőrök, akiket családi veszekedés miatt riasztottak. Intézkedés során a megállapították, hogy az egyik férfi szerepel a Körözési Nyilvántartási Rendszerben, ezért előállítás céljából meg akarták bilincselni – írta az ugyeszseg.hu.

A vádirat szerint az intézkedést a férfi testvére erőszakkal megakadályozta, a rendőrök és fivére közé állt, aki így el tudott menekülni a helyszínről. Soron kívül Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

A 24 éves elkövető ezután az udvaron magához vett egy 175 centiméter hosszúságú ásót, majd azzal a rendőrök felé támadólag megindulva, megöléssel fenyegette őket, és a szolgálati gépkocsiban is kárt akart tenni

A nyomozó ügyészség a férfi elfogását követően elrendelte őrizetét, gyanúsítottként hallgatta ki, és eredményesen indítványozta letartóztatás elrendelését. A jelenleg is letartóztatásban lévő férfi visszaesőként követte el a bűncselekményt, korábban hasonló cselekmény elkövetése miatt volt büntetve.

A nyomozó ügyészség vádiratában arra tett indítványt, hogy a bíróság ítélje a férfit börtönbüntetésre. Az elkövető terhére rótt bűncselekmények – a halmazati büntetés kiszabás szabályaira figyelemmel – 2 évtől 12 évig terjedő szabadságvesztés büntetéssel büntetendőek.

30 év börtönt kapott az amerikai házelnök férjére támadó férfi

Nagyon súlyos börtönbüntetést szabtak ki arra a férfira, aki 2022-ben Nancy Pelosi volt amerikai házelnök férjére támadt a saját otthonukban.