Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
358,52 Ft
Euró
386,89 Ft
Font
450,11 Ft
Bitcoin
62,636 $

A moszkvai tőzsde felfüggesztette a kereskedést, sokakat arra kérnek, maradjanak otthon

Harkov polgármestere arra kérte a lakosságot, hogy lehetőség szerint ne hagyják el az otthonaikat, miután országszert robbanásokról és tüzérségi hangokról érkeznek jelentések.

Fotó: Twenty20
Európa

Hujber Dávid

Szerkesztő

A CNN beszámolója szerint a moszkvai tőzsdén csütörtökön bejelentették, hogy határozatlan időre, további értesítésig felfüggesztették a kereskedést valamennyi piacukon.

Közben az ukrán Harkov városának polgármestere arra kérte a polgárokat, hogy ne hagyják el otthonaikat a kialakult katonai helyzet miatt. Ukrajna második legnagyobb városáról beszélünk, ahol rengetegen laknak, és már az iskolák, az óvodák, illetve egyéb más intézmények sem nyithatnak ki. Soron kívül 24 ember került kórházba, miután rosszul lettek a csengeri börtön építése közben

Igor Terekhov polgármester azt mondta, amíg a helyzet nem tisztázódik, addig ez így is marad, ugyanakkor a tömegközlekedés nem állt le, az a szokásos módon működik tovább.

A nap folyamán folyamatos tájékoztatást ígért a polgároknak a történésekről, és a városi hatóságok intézkedéseiről. Kijevben már a légvédelmi szirénák is megszólaltak, de a CNN helyszíni tudósítója szerint a hangulat továbbra is feltűnően nyugodt, az emberek reggel munkába indultak, nincs igazán jele pániknak. Az orosz hadsereg közölte, nem fognak városokat támadni, és nincs veszélyben a civil lakosság, katonai célpontokat vettek támadás alá.

Drámai döntetlent játszott a Liverpool, Szoboszlai majdnem gólt lőtt

Szoboszlai Dominik megint a kispadon kapott helyet a Liverpool drámai meccsén az Aston Villa ellen.