Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,87 Ft
Euró
386,72 Ft
Font
450,91 Ft
Bitcoin
65,310 $

G7: a külügyminiszterek megállapodtak egy Oroszország elleni „erős szankciócsomagról”

Liz Truss brit külügyminiszter bejelentette, a G7 külügyminiszterei közös megállapodásra jutottak az Oroszország ellen bevezetendő szankciócsomag kapcsán.

...svg content...Dmitro Kuleba ukrán, Antony Blinken amerikai, Melanie Joly kanadai, Hajasi Josimasza japán, Luigi Di Maio olasz, Annalena Baerbock német, Jean-Yves Le Drian francia, Elizabeth Truss brit külügyminiszter és Josep Borrell, az EU kül- és biztonságpolitikai fõképviselõje (b-j) csoportkép készítésén vesz részt a G7 országok külügyminisztereinek tanácskozása elõtt az 58. Müncheni Biztonságpolitikai Konferencia második napi tanácskozásán Münchenben 2022. február 19-én. MTI/EPA/Pool/Getty Images/Alexandra Beier
Európa

Borbély Fanni

Szerkesztő

Liz Truss brit külügyminiszter közölte, a G7-ek külügyminiszterei megállapodtak egy „erős, összehangolt, eszkalációs szankciócsomagról” Oroszország ellen, válaszul arra, hogy Moszkva „megsérti nemzetközi kötelezettségvállalásait”.

A Twitteren közzétett bejegyzésben a brit külügyminiszter úgy folytatja, a G7 külügyminiszterei határozottan elítélik, hogy Oroszország megsértette nemzetközi kötelezettségvállalásait, a G7-ek pedig erre „válaszul összehangolt, erős, eszkalációs szankciócsomagban” állapodtak meg. Kiemelte, „megingathatatlanul támogatjuk Ukrajna területi integritását”. Soron kívül Hivatalos: Oroszországban folytatja a Ferencváros edzője

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.