Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,103 $

Mbappéval Pochettino is csatlakozhat a Real Madridhoz?

A Real Madrid készen áll arra, hogy harcot vívjon a Manchester Uniteddel Mauricio Pochettinóért. 

...svg content...Fotó: EPA/Yoan Valat
Sport

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

A Sportsmail úgy tudja, hogy már tavaly is megkereste a Real Madrid Pochettinót, hogy elcsábítsák Párizsból, azonban akkor kudarcot vallottak, ugyanis a franciák nem akarták elengedni az edzőt. 

Most azonban már más a helyzet, Pochettino alatt rezeg a léc, ennek ellenére a spanyolok még mindig nagy tisztelői, ezért felmerült a neve, miközben Carlo Ancelotti sem érezheti magát biztonságban Madridban.  Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Abban az esetben pedig, ha Ancelotti menesztésére sor kerül, akkor esélyes lehet Pochettino, még annak ellenére is, hogy sokan már tényként kezelik, hogy Ralf Rangnick leköszönése után a Manchester United kispadjára ül le. 

Abban az esetben, ha az argentin Spanyolországban köt ki, akkor az érdekes fordulatot hozhat Mbappé ügyében is, aki még mindig nem döntötte el, vagy csak nem akarja elmondani, hogy a szerződésének lejárta után hol folytatja. 

A francia csatár és Pochettino szoros kapcsolatot építettek ki a francia fővárosban, és mivel Mbappe a Real kiemelt célpontja a következő szezon előtt, a 23 éves tehetség sikeres megszerzése arra késztetheti a spanyol klubot, hogy Pochettinót is a soraiban tudja. 

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.