Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,37 Ft
Euró
388,51 Ft
Font
451,50 Ft
Bitcoin
62,710 $

Exatlon: Salander Dorka elképesztő öröme, amikor betoppan a párja (videó)

Ez új energiákat szabadíthat fel Dorkában, aki már nagyon várhatta ezt a pillanatot, és nem sokon múlott, hogy elkerüljék egymást.

Fotó: Instsagram/Exatlon Hungary
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Azt egyelőre erős túlzással sem lehet mondani, hogy Dorka a fő esélyesek között lenne az Exatlon Hungary All Starban, de okozhat még meglepetéseket. Legutóbb például párbajt nyert, és megérdemelten maradhatott a mezőny tagja.

Előtte volt pár hullámvölgye, és nem mindig érezte magát kényelmesen a kihívóknál. Sőt, nagyon is kívülállóként tekintett magára, ám az utóbbi pár napban sokkal jobb lett a helyzete, és láthatóan javult a viszonya a többiekkel. Soron kívül Vitézy Karácsonyról: a legfontosabb dolga, hogy Salgótarjánban Dobrev kampányát vigye

Most azonban olyan hírt kapott, aminél jobbat el sem képzelhetett magának. Érkezett ugyanis két új játékos, akik erősítésként futottak be, és valószínűleg sokat tehetnek hozzá a játékhoz.

Sztárban Sztár: Stohl András Sipos F. Tamásként is szenzációs volt (videó)

Az egyik oldalról Tóth Dávid toppant be, a bajnokok egyik kedvence, míg a kihívóknál Provoda Jodes, Dorka nagy szerelme. Nem is kell hangsúlyoznunk, hogy mennyire boldog volt a kihívólány, alig bírt magával.

Lapozó: 1 2

Elmondta a rendőrség, blokkolták-e az internetet Magyar Péter gyűlésein

Visszautasította a rendőrség Magyar Péter állításait, miszerint a titkosszolgálat akadályozná az internet-hozzáférést a Tisza Párt rendezvényein.