Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,07 Ft
Euró
386,89 Ft
Font
450,85 Ft
Bitcoin
65,443 $

Sztárban Sztár: így utánozta Kozsót Zámbó Krisztián, majdnem ki is esett

Zámbó Krisztián produkciója nemigazán ment át a közönségnek, ismét nagyon közel járt ahhoz, hogy kiessen a versenyből, ami egy újabb figyelmeztetés volt számára.

...svg content...Fotó: Instagram/Sztárban Sztár
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Zámbó Krisztián szereplésére sem igazán számíthattunk a Sztárban Sztár idei évadában. Nemrég a konyhában mutatta meg, hogy ezen a területen is otthonosan mozog, de igazán a színpadon tud kiteljesedni.

Jimmy fiát már számtalanszor hallhattuk énekelni, bár ebben a formában még soha, és ez számára is jó kihívást jelent. Mindig különleges egy másik sztárrá átszellemülni, különösen akkor, amikor ez külsőleg is megtörténik. Soron kívül Hivatalos: Oroszországban folytatja a Ferencváros edzője

A TV2 produkciója, a Sztárban Sztár pontosan erre ad lehetőséget a hírességeknek, akik nagyon komolyan veszik a felkészülést. Érdekesség, hogy eddig mindhárom élő adás végén női versenyző távozott, egyelőre nincs szerencséjük.

Sztárban Sztár: megtörtént, Dallos Bogi Puskás Petiként lépett színpadra (videó)

Krisztián még versenyben van, ám már két alkalommal is egy hajszál választotta el attól, hogy elköszönjön, legutóbb Kozsóként. Valamiért nagyon nem ment át a szavazóközönségnek Jimmy fiának teljesítménye, és csak az utolsóként juthatott tovább.

Lapozó: 1 2

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.