Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,611 $

Messi egyre közelebb lehet a Barcelonához

Az a hír járja, hogy az argentin klasszis egy év után távozhat a PSG-től, akárcsak Cristiano Ronaldo a Manchester Unitedtől.

...svg content...Fotó: EPA/Ian Langsdon
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ronaldo és Messi egyszerre váltottak klubot tavaly nyáron, bár az argentin részéről ez kényszerű volt a katalánok anyagi helyzete miatt. Most ismét ugyanabban az időpontban költözhetnek, ami mindkét sztárklub számára kellemetlen lenne.

Noha Messi messze nincs csúcsformában és nem rúgja a gólokat megállás nélkül, övé lett a legutóbbi aranylabda, és még mindig az egyik legjobbnak tartják. Könnyen lehet, hogy szimplán nem fekszik neki a francia liga, a környezet, mivel Barcelonában nőtt fel, ott van az igazi otthona. Soron kívül Karácsony Gergely Karsai Dániel haláláról: „Köszönöm, amit értünk tettél”

Mindig is azt tervezte, hogy onnan vonul vissza, ám most úgy hírlik, hogy már a következő szezontól kezdődően újra a Camp Nou lehet az otthona, így csak egy évet maradna távol. A Fichajes szerint Messi nyitott a visszatérésre, és plusz motivációt jelent számára, hogy újra közösen dolgozzon Xavival, aki egykor a csapattársa volt.

Úgy tudni, hogy az argentin hajlandó lenne visszatérni, és a lehető legtöbbet kihozni a keretből, mert a Barcelona az igazi otthona, és ott érte el a legnagyobb sikereit. A lap megjegyzi, talán ez az oka a nyilvánvaló motiválatlanságának és a gyengébb formájának a PSG-nél, ahol még csak fele olyan jól sem teljesít, mint amire valójában képes lenne.

Manchester City: Guardiola felfedte, hogy küzdöttek Harry Kane leigazolásáért

Messi szerződése már idén lejár a franciákkal, így hamarosan akár meg is állapodhatnak a felek egymással, vagy legrosszabb esetben várnak egy újabb szezont, és a klasszis ismét ingyen vált klubot.

Szentkirályi Alexandra szerint Karácsonyék tudomást sem vesznek a budapestiekről

Szentkirályi Alexandra, a Fidesz fővárosi politikusa szerint rájuk számíthatnak a budapestiek, addig Karácsony Gergelyék tudomást sem akarnak venni a fővárosban élőkről.