Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,62 Ft
Euró
397,28 Ft
Font
471,56 Ft
Bitcoin
67,166 $

Orbán Viktor is egyértelműen békét akar

Magyarország miniszterelnöke is arra törekszik, hogy Oroszország és Ukrajna között ne alakuljon ki fegyveres konfliktus, ami egy újabb hidegháborút idézhetne elő.

...svg content...Fotó: Facebook/Orbán Viktor
Európa

Takács Petra

Szerkesztő

Sokan tartanak ettől, a helyzet még mindig nem oldódott meg, és egyre több olyan jelentés lát napvilágot, hogy Oroszország készültsége nem véletlen, és Ukrajna valódi veszélyben van.

A NATO már több alkalommal is figyelmeztette Oroszországot, ahogyan az Egyesült Államok is, hogy nyilvánvaló következményei lesznek annak, ha az oroszok inváziót indítanak. Soron kívül Orbán Viktor már nagyon hangol az Európa-bajnokságra (fotó)

Borult idő, eső és zápor tarkítja majd a szombatot

Magyarország miniszterelnöke, aki nemrég személyesen tárgyalt Vlagyimir Putyinnal, Oroszország első emberével, szintén békét akar. A hét utolsó felében EU-csúcsra ment Brüsszelbe, ahol többek között Franciaország elnökével is egyeztetett.

„Az EU-csúcs szünetében ismét egyeztettünk Franciaország elnökével” – írta a posztjában Orbán, hangsúlyozván, hogy a béka mindannyiuk érdeke. Röviddel ezután a miniszterelnök elhagyta Brüsszelt, akinek az orosz-ukrán konfliktus mellett a választásokra is nagy figyelmet kell fordítania.