Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,103 $

Vonatgázolással indult a keddi nap

Újabb vonatgázolás történt, ami miatt az érintett szakaszon meghosszabbodhat a vonatok menetideje.

...svg content...Fotó: Facebook/MÁV
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Lassan nem telik el úgy hét, hogy ne történne legalább egy vonatgázolás a szakaszokon. Az esetek többségében puszta figyelmetlenség miatt történik a tragédia, és az áldozatok sérülései olyan súlyosak, hogy már nem lehet segíteni rajtuk.

Legutóbb a Füzesabonyból Miskolcra 5:10-kor indult 5030-as számú vonat gázolt el egy embert. Nem tudni, hogy a sérült életben van-e, és ha igen, milyen súlyosak a sérülései. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Döbbenetes hívásokat kapnak a segélyhívóközpont dolgozói, van, aki vodkát és csokit kér tőlük

„Az utasok a Füzesabonyból Miskolcra 5:34-kor induló 5050-es személyvonattal utazhatnak. A Budapest–Hatvan–Miskolc vonalon 5-10 perccel meghosszabbodhat a vonatok menetideje.” – írja a MÁVINFORM.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.