Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,944 $

Az első szerelmes kép Stana Alexandráról és Horváth Gréta volt párjáról

Érthető okokból azonban nem lehet kommentálni a felvétel alatt, ami egyeseknél valószínűleg kiverné a biztosítékot.

...svg content...Fotó: Instagram/Stana Alexandra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Horváth Gréta és Meggyes Dávid házassága teljesen tönkrement, a férj már egy ideje nem lakik a családjával. Sőt, bejelentette, hogy új párja van, majd egyre furcsább hírek láttak napvilágot róla, miközben Gréta sejtelmes posztokat tett közzé.

Gréta láthatóan nagyon megzuhant a történtekről, és még szakember segítségét is kérte, hogy fel tudja dolgozni a traumát a kisfiával. Kiderült, hogy Stana Alexandra lett a befutó Dávid szívében, de azt tagadták, hogy régóta lennének együtt. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Mindkét félnek tönkrement a házassága, így ez is egy közös pont lehetett náluk. Alexandra szerint nem szerette el Gréta férjét, míg egyes kommentelők más véleményen vannak, és ő is sok támadást kapott.

Puskás Peti videóra vette, ahogy otthonról izgul Dallos Bogiért a Sztárban Sztárban

Dávid kapta a legtöbbet, aki eleinte még írt pár szót a történtekről, de azóta nemigazán mond semmit erről. Az biztos, hogy együtt vannak, és úgy tűnik, hogy nagyon boldogok, bár egyeseknek erről is megvan a véleményük.

Lapozó: 1 2

Meglepő kijelentést tett Vitézy Dávid

Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt egy friss interjúban kifejtette, hogy elvi szinten nem zárkózna el a Karácsony Gergellyel való együttműködéstől a június 9-i választás eredményétől függetlenül.