Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,13 Ft
Euró
400,78 Ft
Font
476,27 Ft
Bitcoin
60,486 $

Lékai-Kiss Ramóna ismét egy nagyon extra szettben jelent meg vasárnap este

Ha vasárnap este, akkor Sztárban Sztár, aminek Lékai-Kiss Ramóna az egyik főszereplője, és jól látható módon nagyon élvezi ezt.

...svg content...Fotó: Instagram/Lékai-Kiss Ramóna
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Sztárban Sztár ezen a hétvégén is elvitte a show-t, ráadásul ne feledkezzünk meg arról a tényről, hogy a TV2 élőben sugározza az énekversenyt. Kizárólag ismert személyek, hírességek, sztárok kaptak lehetőséget a mezőnyben, ami számukra is komoly megtiszteltetés.

Még a tapasztalt énekes számára is különleges, amikor valaki mássá kell átváltozniuk, mind külsőben, mind belsőleg. Az előző évadban is voltak hatalmas alakítások, elég, ha csak Tóth Andit említjük, aki sokszor világszintű produkciókat vitt színpadra. Soron kívül Nagy bejelentés: programot indít a kormány a fiatalok lakhatása elősegítése érdekében

Kár, hogy ebben az évadban már nem tért vissza, szívesen hallgattuk volna még, de most sem panaszkodhatunk. Megint nagyon magasra tette a lécet a stáb, akik remek versenyzőket válogattak össze.

Kármán Odett szimplán gyönyörű, ahogyan a követői is mondják

Lékai-Kiss Ramóna például a zsűriben szerepel, és már két élő adás van mögötte, érezhetően kezd belejönni. Ez számára is új, ugyanakkor ez is hozzájárul ahhoz, hogy még komplettebb szakember legyen.

Lapozó: 1 2

A Wizz Air is reagált a 20 órás járatkésésre, ekkor landolhat a gép Budapesten

A szerkesztőségünk számára megküldött közleményből minden kiderül.