Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,438 $

Nem lehet megunni: máris visszanézheted Liu Shaoang olimpiai diadalát

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, Liu Shaoang megszerezte Magyarország első egyéni aranyát a téli olimpiák történetében.

...svg content...Peking, 2022. február 13. A késõbbi gyõztes Liu Shaoang (j) a férfi rövidpályás gyorskorcsolyázók 500 méteres versenyének döntõjében a Fõvárosi Fedett Stadionban a pekingi téli olimpián 2022. február 13-án. Mögötte a késõbbi ezüstérmes orosz Konsztantyin Ivlijev (j2) és a bronzérmes kanadai Steven Dubois (j3), valamint a kazah Abzal Azsgalijev (b). MTI/Kovács Tamás
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A férfi rövidpályás gyorskorcsolyázók 500 méteres döntőjében diadalmaskodó magyar versenyző mögött az orosz Konsztantyin Ivlijev és a kanadai Steven Dubois végzett dobogós helyen. A másik két magyar induló, Liu Shaolin Sándor és Krueger John-Henry a negyeddöntőig jutottak.

Liu Shaoang nyakába így a vegyes váltóval, valamint az 1000 méteres egyéniben elért bronzérem után egy arany is került. Győzelmével a magyar küldöttség már a harmadik érmét szerezte Pekingben, ezzel az éremtáblázat 18. helyére jött fel Magyarország. Soron kívül Záporok és zivatarok várhatók pünkösdhétfőn, néhol még jégeső is lehet

A magyar idő szerint vasárnap kora délután megrendezett ötös fináléról itt írtunk korábban.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.