18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,816 $

Újabb hátborzongató esetet találtak a falhoz bilincselt kínai nőről készült videó után

Korábban egy fészer falához bilincselt kínai nőről készült videó került fel az internetre, most pedig egy ijesztően hasonló incidens látott napvilágot.

...svg content...Fotó: Twenty20
Ázsia

Takács Petra

Szerkesztő

A kínai TikTok-hoz hasonló Douyin nevű oldalra töltöttek fel egy olyan videót, amelyen a Feng megyei Tung csi faluban egy nő látható, ahogy egy ház koszos padlóján fekszik, emellett nem tud tisztán és érthetően kommunikálni.

A felvételt azóta letörölték, azonban egy kínai vlogger szerint a Csung vezetéknevet viselő nő már 20 éve fekszik a földön, a falubeliek pedig azt állítják, hogy két gyermekes édesanya, akit a férje régebben bántalmazott, illetve 1000 jüanért vásárolt meg korábban, amiért már pénzbírságot is kapott. Soron kívül Kellemetlen szagú ivóvíz okoz gondokat a Balaton térségében

Egy helyi tisztviselő úgy nyilatkozott, hogy Csungot azelőtt már kezelték a helyi pszichiátrián, illetve a hatóságok jelenleg is vizsgálják, hogy a nő emberkereskedelem áldozata lehet-e. Az áldozat legidősebb gyermeke viszont azt állította, hogy édesanyja beteg, és azért fekszik a földön, hogy ne essen ki az ágyból.

Trump szigorúan titkos dokumentumokat vitt magával a floridai rezidenciájára

Az első ehhez hasonló esetről készült videót a hónap elején töltötték fel az internetre, amelyen egy falhoz bilincselt nő volt látható, a megyei hatóságok pedig erről úgy nyilatkoztak, hogy a nyolcgyermekes anya korábban elmegyógyintézetben volt, azonban a rendőrség még vizsgálja az ügyet, hogy a férje törvényt szegett-e – jelentette a The Straits Times.

Az emberkereskedelem, különösen a vidéki területeken élő nők esetében, súlyos problémának számít Kínában, mivel a Nemzeti Statisztikai Hivatal adatai szerint 2017-ben 6668 nő és gyermek volt emberkereskedelem áldozata.

A kínai büntetőjog szerint a nők és gyermekek elrablása, illetve eladása pénzbírság mellett 5-10 évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető, emellett súlyos körülmények között akár halálbüntetés és vagyonelkobzás is alkalmazható.

Hatalmas pusztítást és halottakat hagyott maga mögött a Helene hurrikán

Közel 50 halálos áldozatot követelt és hatalmas pusztítást okozott a Helene hurrikán az Egyesült Államok délkeleti részén.