Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,007 $

Bemutatkozott az eddigi legerősebb Samsung táblagép, itt a Galaxy Tab S8 széria

A dél-koreai techóriás a mai Unpacked eseményen bemutatta a Galaxy Tab S8 szériát, amelyben a Galaxy Tab S8 és S8+ mellett érkezik a sorozat történetének legnagyobb kijelzőjével és kiemelkedő teljesítménnyel rendelkező Tab S8 Ultra is.

...svg content...Samsung
Mobil

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

A Galaxy Tab S8 Ultra a Samsung táblagépei között egyedülálló, prémium élményt biztosít. A hatalmas, 14,6 colos Super AMOLED kijelző és a 120 Hz képfrissítés mellett, a Galaxy Tab széria eddigi legkeskenyebb, 6,3 mm-es kávái is hozzájárulnak a kiemelkedő látványhoz. A készülékház az eddigi legkönnyebb, legkeskenyebb, ugyanakkor a legerősebb is a Galaxy Tab szériában.

Az Armor alumíniumnak köszönhetően a készülék 30 százalékkal ellenállóbb a karcolásokkal szemben és 40 százalékkal jobban tűri a hajlítást, mint a Tab S7. A Galaxy Tab S8 Ultra egy időtálló csúcskészülék, amelyen magával ragadó élményt jelent a videók, filmek megtekintése, vagy a játék, bárhol is használják. Soron kívül Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

A Galaxy Tab S8 Ultra előlapi dupla kamerájával professzionális, 4K minőségű megbeszéléssé alakulhatnak a videóhívások. A továbbfejlesztett hardverrel és -szoftverrel az Automatikus kameraigazítás képes fókuszban tartani a felhasználókat a hívás során, illetve a rendszer arra is képes, hogy automatikusan kinagyítsa az újonnan csatlakozó résztvevőket. A három mikrofonos zajcsökkentő technológiának köszönhetően az éles képek mellé tiszta hang is társul, a zavaró háttérzajok pedig szinte teljesen eltűnnek. Mind a három Galaxy Tab S8 modell négy darab Dolby Atmos hangszóróval érkezik, amelyek élethű és erőteljes hangzást biztosítanak.

Legyen szó művészeti projektekről, dinamikus, akadozásmentes játékról vagy munkahelyi feladatokról, a Galaxy Tab S8 széria készülékei kiemelkedő teljesítményre képesek. A Galaxy Tab széria eddigi legerősebb, 4 nm-es processzora mellett a Galaxy Tab S8 és a Tab S8+ is megfelelő memóriával és tárhellyel érkezik. A még nagyobb teljesítmény érdekében a Galaxy Tab S8 Ultra 8 GB memóriával és 128 GB tárhellyel elérhető, emellett mindhárom modell tárhelye microSD kártyával, akár 1 TB-ig tovább bővíthető.  

A Galaxy Tab S8 széria tagjai az első Samsung táblagépek, amelyek támogatják a Wi-Fi 6E technológiát, amely a Wi-Fi 6-hoz képest akár kétszeres sávszélességet és sebességet tesz lehetővé, így a felhasználók akár egész nap könnyedén böngészhetnek. A különböző tartalmak pillanatok alatt megoszthatók a szupergyors és biztonságos Galaxy 5G segítségével, legyen szó online előadásról vagy a levelezés kezeléséről, az optimalizált hálózatkezeléssel minden gyorsabban haladhat.

A Galaxy Tab S8 intelligens, hosszú üzemidejű akkumulátorával a felhasználók órákon át figyelemmel követhetik a kedvenc videóikat vagy filmjeiket. A táblagép támogatja a 45 wattos szupergyors töltést, így akár 80 perc alatt teljesen feltölthető. A Galaxy Tab S8 akár hordozható töltőként is használható, ehhez elég a tölteni kívánt eszközt, például a Galaxy S22 okostelefont egy USB-C kábellel a táblagéphez csatlakoztatni.

A Galaxy Tab S8 Ultra és a Tab S8+ is a megújult S Pennel érkezik, amely továbbfejlesztett előrejelző algoritmusával alacsony késleltetést biztosít, így a használata szinte teljesen megegyezik egy hagyományos tolléval. A Samsung és a Clip Studio Paint együttműködésének köszönhetően a felhasználók digitális palettává alakíthatják az okostelefonjukat, az S Pennel pedig ecsetként festhetnek a Galaxy Tab S8 lenyűgöző kijelzőjére. Az eszközök testreszabásával különleges hatások érhetők el, és akár a csatlakoztatott okostelefonon található képek színei is felhasználhatók.

A Galaxy Tab S8 Ultra merész és időtlen Grafit színben, a Galaxy Tab S8 és S8+ pedig három kifinomult árnyalatban, Grafit, Ezüst és Rózsaarany színekben kapható. A Samsung Galaxy Tab S8 Ultrahoz egy új fajta Érintőpados billentyűzetes tok is külön megvásárolható lesz, amely szélesebb, háttérvilágítással rendelkező billentyűzettel, személyre szabható gyorsbillentyű beállításokkal tovább bővíti az Ultra funkcionalitását.

A Galaxy S8 széria Magyarországon 2022. február 25-től lesz elérhető a samsung.com weboldalon, a szolgáltatóknál és a kiskereskedőknél. A Tab S8 Wi-Fi verziója 294 990, az 5G változat 354 990 forintos, a Tab S8+ Wi-Fi 374 990, az 5G változat 434 990 forintos, a Tab S8 Ultra Wi-Fi 454 990, az 5G változat pedig 514 990 forintos ajánlott fogyasztói áron lesz elérhető. A Galaxy Tab S8 Ultrát előrendelők egy ráadás Érintőpados billentyűzetes tokot, a Galaxy Tab S8+ és Tab S8 modelleket előrendelők pedig egy Vékony billentyűzetes tokot kapnak ráadásként.

Menet közben borult lángokba egy busz Indiában, nyolcan életüket vesztették

Újabb tragikus buszbaleset történt Indiában, melynek következtében legkevesebb nyolcan életüket vesztették.