Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,63 Ft
Euró
389,48 Ft
Font
453,83 Ft
Bitcoin
63,871 $

Nem kérdés, Koroknyai Virágé lett a hétvége legcukibb bikinije

Magyarország szépe az egyszerűséget ötvözte a nagyszerűséggel, és ez pontosan elegendő volt ahhoz, hogy megkapja a hétvége legcukibb bikinije címet.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Magyarország szépe az egyszerűséget ötvözte a nagyszerűséggel, és ez pontosan elegendő volt ahhoz, hogy megkapja a hétvége legcukibb bikinije címet.

A szépségkirálynő is nagyon várhatta már a jó időt, az igazi nyarat, ami úgy tűnik, hogy ismét csak időszakosan tért vissza. Az elmúlt napok nagyon forróak és szárazak voltak, különösen a hétvége. Ennek sokan örültek, többek között a magyar modell is. Soron kívül Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

A hírességek közül sokan mozdultak ki, és utaztak el vízközelbe, élvezvén az erős napsütést egy hűsítő ital társaságában. A 23 éves szépségkirálynő sem maradhatott ki a sorból, és a liner.hu szerkesztősége szavazatai alapján őt illeti meg a legcukibb bikini cím.

https://liner.hu/koroknyai-virag-szuper-szexi-medences-kepei-a-gyonyoru-arcu-lany/

A narancssárga pánt és a minták szimplán remekül mutatnak együtt. Ehhez azonban Virág karaktere is elengedhetetlen volt. Nálunk egyértelműen nyerőnek bizonyult ez a szett, akárcsak a visszafogott nyári smink és körömszín.

Virág nemcsak szép, hanem igazi profi is. Ha megnézzük a hátteret, és az asztalokat, semmilyen terméket nem látunk, így csak a modell, az általa hordott fürdőruha és a hely került középpontba, ami ebben az esetben a népszerű Rosé LosTiki Summer volt Budakalászon.

Dzsudzsákék sem tudták megállítani a Ferencvárost, kiütötték a Debrecent

A Debrecen sem tudott mit kezdeni a Ferencvárossal, 4-1-es vereséget szenvedtek, és távolabb kerültek a dobogótól.

Ezekkel a gólokkal lett bajnok a Real Madrid (videó)

A Real Madrid meccse nem volt a legsimább a Cadiz ellen, mégis 3-0-ra nyertek, majd a Barcelona vereségével bajnoki címet ünnepelhettek.

Életveszélyes állapotba került két gyermek egy ceglédi autóbaleset miatt

Többeket mentőhelikopterrel vittek kórházba a Cegléden történt súlyos baleset miatt, két gyerek életéért küzdenek az orvosok.