Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,17 Ft
Euró
390,95 Ft
Font
458,11 Ft
Bitcoin
63,467 $

Nagy távozók Újpesten, beindulhat az átalakulás a liláknál

Az Újpest hivatalos honlapján hozta nyilvánosságra, hogy a szezont követően öt játékos is elbúcsúzik a végül idén hatodik helyen végző klubtól.

Sport

Nagy Noel

Szerkesztő

Az Újpest hivatalos honlapján hozta nyilvánosságra, hogy a szezont követően öt játékos is elbúcsúzik a végül idén hatodik helyen végző klubtól.

Nem feltétlenül az elvártaknak megfelelően alakult az Újpest idei szezonja, a csapat végül a hatodik helyen zárta az NB I 2019-20-as kiírását. Feltehetően erre is reagálva jelentős átalakuláson fog keresztülmenni a lila-fehérek játékoskerete, ahogyan azt az ujpestfc.hu-n is írták. Soron kívül 15 éve mutatták be a Samsung első androidos telefonját

Az egyik biztos távozó Jonathan Heris lesz, aki a ciprusi első osztályban játszó Nea Salaminál folytatja pályafutását. Heris összesen 130 alkalommal lépett pályára az Újpest színeiben, akikkel 2014-ben Magyar Kupát és Szuperkupát is nyert.

https://liner.hu/videon-ahogy-a-debreceni-szurkolok-letamadjak-a-jatekosokat/

Balázs Benjámin öt évvel és 139 mérkőzéssel a háta mögött szintén távozni fog a klubtól, méghozzá az MTK Budapest csapatához. A többek között olasz és dél-koreai ligát is megjárt Novothny Somától is elbúcsúznak a lila-fehérek, aki 71 bajnoki mérkőzésen 32 találatot szerezett. Zsótér Donát, aki a 2018-as Magyar Kupa megnyerésének aktív részese volt, szintén távozik.

A legnagyobb távozó viszont Litauszki Róbert, aki korábban csapatkapitánya is volt az Újpestnek. Még 2011 júliusában lett a fővárosiak játékosa, és egy egy éves lengyel kitérőt leszámítva végig a csapat alkalmazásában állt.

Litauszki 197 mérkőzésen lépett pályára az Újpest színeiben, és többek között kétszeres kupagyőztesnek és egyszeres szuperkupa-győztesnek mondhatja magát. Habár akartak vele hosszabbítani, a játékos elfogadta az NB II-es Vasas ajánlatát, így ott kezdi meg a 2020-21-es szezont.