Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,38 Ft
Euró
398,76 Ft
Font
476,46 Ft
Bitcoin
60,884 $

Zlatan Ibrahimovic 41 évesen is nagyon komolyan ki van pattintva (videó)

Zlatan Ibrahimovic sokat dolgozik azon, hogy a lehető legjobb formába kerüljön, mert még mindig nem hagyta abba a futballt.

...svg content...Fotó: Fotó: EPA/MATTEO BAZZI
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Cristiano Ronaldo most lett 37 éves, és egy nagyon különleges autót is kapott ajándékba a párjától, aki ikerterhes. A portugál csillag épp a születésnapja után érte el a 400 milliós követőszámot az Instagramon, amire eddig csak az Instagram hivatalos oldala volt képes a platformon.

Ronaldo csúcsformában van a fittségét tekintve, és nem lehet kérdés, hogy 40 éves korában is az a top-ligák egyik legjobbja lehet. Mellette nem feledkezhetünk meg a svéd klasszisról, aki még nála is idősebb, októberben lesz 42 éves. Soron kívül Gyurcsány Ferenc most nagyon örül

1999-ben mutatkozott be a profik között, és azóta egy évet sem hagyott ki, jelenleg is aktív, 2020 óta játszik Milánóban, ami nem éppen egy ismeretlen város számára, mivel 2006 és 2009, illetve 2010 és 2012 között is az otthona volt.

Az olaszokkal harcol a bajnoki címért, és noha a sérülései már nem egyszer hátráltatták, még mindig jelentős szerepet tud játszani a csapat életében. Ehhez fittnek is kell maradnia, máskülönben esélye sem lenne arra, hogy ott legyen a kezdőben vagy annak közelében.

Lapozó: 1 2

Videón, ahogyan Orbán Viktor kiosztja Manfred Webert Strasbourgban

Orbán Viktor miniszterelnök nem hagyta magát Strasbourgban, Manfred Weberrel szemben sem, akit rendesen kiosztott.

Mezőgazdasági vontatónak ütközött egy vonat Bagimajornál

Egy Szentesről Szolnokra tartó vonat üközött össze egy mezőgazdaság vontatóval, ami miatt hosszabb eljutási időre kell számítania az érintett vonalon.