Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
67,047 $

Mihez kezd a Barca, ha nem jön össze Haaland szerződtetése?

Annyira azért nem kell félteni a katalánokat, van néhány név a tarsolyukban.

...svg content...Fotó: Twenty20
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Haaland jövője még mindig bizonytalan, egymásnak ellentmondó hírek sora jelent már meg arról, hogy a Barcelonához, vagy éppen a Real Madridhoz készülődik, éppen ezért szükség van B-tervre is.

A Barca mozgástere ugyan az anyagi problémák miatt meglehetősen szűkös, ám Joan Laporta és Mateu Alemany legfőbb célja továbbra is egy erős befejezőcsatár leigazolása – írta meg a Fichajes Soron kívül Magyar Péter üzent: Bárhogy is döntötök, én elfogadom

Amennyiben nem sikerül Haalandot Barcelonába csábítani, úgy az egyik jelölt az az Alexander Isak lehet, aki az egyik legígéretesebb csatártehetség Európa-szerte, ráadásul ismeri a spanyol közeget, és 40 millió euróért talán még megfizethető lenne a Barcának. Isak egyszer már elutasította a Real Madridot, ez szintén jó jel lehet Xaviék számára.

A másik opció Lautaro Martinez, akinek értéke csaknem a duplája Isakhoz viszonyítva. Az argentin labdarúgó gólérzékeny, remek játékintelligenciával bír, és jól teljesít Olaszországban. A Barca már megpróbálta megszerezni az Intertől, azonban korábban ez nem jött össze.

Az Ajaxot is megkörnyékezheti a Barcelona, Antony Hollandiában mutatott teljesítménye figyelemre méltó, és bár jelenlegi csapatában a jobb szárnyon játszatják, tökéletesen beleillene Xavi játékrendszerébe, valamint a Transfermarkt által meghatározott 35 millió eurós ár is reálisnak tűnik érte.

Évente több millió szívbeteg halálához járul hozzá a környezetszennyezés

Hatalmas egészségügyi fenyegetést jelent, más egyéb környezeti tényezőkkel együtt.

Megállt egy 16 éves fiúnak a szíve a dunaújvárosi élményfürdőben

A 16 éves fiú szíve épp akkor állt meg, amikor a hétvégét a dunaújvárosi élményfürdőben töltötte, de nem ez volt az egyetlen súlyos eset a helyszínen.