Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,84 Ft
Euró
387,72 Ft
Font
450,63 Ft
Bitcoin
61,792 $

Dwayne Johnson tolódzkodásának látványától bedurrannak a tricepszeid

Ha valaki, akkor Dwayne Johnson soha nem vesz vissza, rettentő keményen edz, és ez már önmagában komoly motivációval ér fel.

Fotó: Instagram/Dwayne Johson
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nagyon sokan szeretnénk az amerikai-kanadai állampolgárságú világhírű színészre hasonlítani, legalább fele akkorák lenni. Valószínűleg sokan már ennek az izomtömegnek a felével is elégedettek lennének, nemhogy a 100%-os verzióval.

Dwayne karaktere talán mindenkinél egyedibb, mert ezt a testet bárhol fel lehet ismerni. Ha el lenne maszkírozva, és úgy sétálna az utcán, akkor is hamar kiszúrnák, annyira nagy legendává vált, a teste által is. Soron kívül Az esztergomi piacon vásárolt Orbán Viktor (videó)

Sokat tesz hozzá az összképhez, amikor róla beszélünk, de fontos megjegyezni, hogy remek színész, szórakoztató, és az egyik legjobb családapa. Érdemes megnéznetek a róla készült családi videókat, rendkívül beszédesek, és jó érzéseket keltenek az emberben.

Nádai Anikóék pacaltortás születésnapja

A háromgyermekes édesapa a családjának él, majd csak utána jön a testedzés és a munka, amik összefonódnak. Idén májusban lesz 50 éves, de valószínűleg tíz év múlva is pengén fog kinézni, maximum nem lesz ekkora, hiszen az idő múlásával nehéz tartani a szintet.

Lapozó: 1 2