Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,244 $

A YouTube elvette, a Twitter visszahozhatja a diszlájk gombot

A közösségi platform még 2021 júliusában látott neki a downvote funkció tesztelésének, amelyet nemsokára világszerte is kiterjeszthetnek.

...svg content...Twenty20
PC

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

A funkció ezentúl nemcsak asztali felületeken, hanem iOS és Android operációs rendszereken is elérhető lesz, melynek köszönhetően a felfelé mutató, upvote nyíl mellett egy lefelé mutató downvote gomb is láthatóvá válik.

Fontos megjegyezni, hogy bár jellegéből adódóan hasonlít a downvote a diszlájk gombra, valójában csupán az egyes tweetekre érkező reakciók sorrendjét változtatja meg, és mások előtt sem jeleníti meg, hogy éppen miként alakult a „voksolás”. Soron kívül Eljött a nap, meghallgatja a bíróság Robert Fico merénylőjét

A Twitter reményei szerint az új funkció révén megérthetik, hogy a felhasználók pontosan milyen tartalmakat szeretnének látni a platformon. Egy korábbi kísérlet során például megállapították, hogy a júzerek azért szavaztak le egy-egy választ, mert azt sértőnek vagy irrelevánsnak találták.

A lefelé szavazó gombot a Twitter-júzerek gyakran használták arra is, hogy megjelöljenek olyan cikkeket vagy bejegyzéseket, amelyeket nem szeretnének látni, ezáltal javíthattak az egymás között folytatott beszélgetések minőségén.

Már beszélni is lehet Ficóval, de az állapota továbbra is súlyos

Robert Fico szlovák miniszterelnök állapota stabilizálódott a második, hosszadalmas műtét után, ám továbbra is súlyos az állapota.