Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
367,88 Ft
Euró
394,69 Ft
Font
466,80 Ft
Bitcoin
65,290 $

Exatlon: Monoki Lehel és Nagy Réka közös kalandja terepen (videó)

Valószínűleg bőven kaptak port az arcukba, de az élmény mindenért kárpótolhatta őket, hamarosan azonban újra párbajt rendeznek Dominikán.

...svg content...Fotó: Instagram/Nagy Réka
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Lassan megállja a helyét az a mondat, hogy már most annyi fordulat volt az Exatlon Hungary All Star évadában, mint a legutóbbiban összesen, pedig igen magasan volt a léc. A bajnokok és a kihívók egy percig sem unatkozhatnak, mindig valami váratlan esemény éri őket.

Szerdán például kiderült, hogy pénteken mégsem a fiúk fognak párbajozni, hanem újra a lányokon a sor. Ez sokakat sokkolt, ám ekkor még nem tudhattuk, hogy lesznek ennél váratlanabb helyzetek is. Soron kívül Ha nyár, akkor Balaton – de mi a helyzet a belépőárakkal?

Tóth Jankát például azonnal kórházba kellett szállítani, akinek azóta jobb az állapota, de nem tudni, mikor térhet vissza. Tavaly betegség miatt kellett feladnia, és talán ő sem gondolta, hogy ilyen hamar újra kórházba kerül.

A legnagyobb csavart az jelentette, hogy Dorci mégsem Bogi ellen fog párbajozni, hanem egy újonnan érkezővel küzdhet meg, így benne van a pakliban, hogy a most úton lévő kihívó már fordulhat is vissza.

Lapozó: 1 2

Jön a forróság, harmadfokú riasztás lép életbe szerdától

A nagy forróságra való tekintettel harmadfokú riasztás lép életbe szerdától.

Őrizetbe vették az óbudai alpolgármestert

A Központi Nyomozó Főügyészség vesztegetést állítva elkövetett befolyással üzérkedés és más bűncselekmények kapcsán folytatott nyomozást.

Korrupciógyanú Óbudán, razziáznak az önkormányzatnál

A hírek szerint fiktív szerződések és korrupciógyanú miatt összehangolt akciót hajt végre a keddi napon Központi Nyomozó Főügyészség és a Készenléti Rendőrség Óbudán.