Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,037 $

Vadonatúj funkciót tesztel a Twitter

A „Cikkek” névre keresztelt újdonsággal hosszabb üzeneteket is közzé lehet majd tenni a bejegyzésekben.

...svg content...Twenty20
Mobil

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

Az elmúlt években a Twitter 140-ről 280-ra emelte a karakterhatárt, ezáltal a felhasználóknak nagyobb mozgásteret biztosított a mondanivalójukkal kapcsolatban, ám sokak számára ez a limit sem volt elég, ezért úgy döntöttek, egy új funkció segítségével tovább bővítik a lehetőségek tárházát.

Az egyik szemfüles szivárogtató kiszúrta, hogy a Twitternél valószínűleg egy olyan opció kidolgozásán ügyködnek, melynek segítségével hosszabb cikkeket is megoszthatnak a júzerek a platformon. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A „Twitter Articles”, vagyis „Cikkek” fül létezéséről több képernyőkép is készült, így szinte biztosra vehetjük, hogy a közeljövőben világszerte elérhetővé teszik, már csak az a kérdés, hogy ennek megvalósítása pontosan mikor várható.

Egyelőre az sem biztos, hogy mindenki számára megjelenik-e majd az applikációban az új funkció, vagy csak az exkluzív Twitter Blue előfizetők használhatják a kibővített módot.

Időközben külföldi sajtóorgánumok megkeresték a Twitter szóvivőjét, aki szűkszavúan csupán annyit válaszolt, hogy a vállalatnál folyamatosan új módszerek kifejlesztésén dolgoznak, egyéb részletet azonban nem árult el.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.