Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,38 Ft
Euró
398,76 Ft
Font
476,46 Ft
Bitcoin
60,884 $

Így néz ki Neymar gamer szobája

A brazil világsztár imádja az életet, a futballt, a csillogást, a játékokat, és persze a zenét, ami ugyancsak meghatározó számára.

...svg content...Fotó: Instagram/Neymar
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Neymar neve szó szerint aranyat ér, ő nemcsak egy világsztár, hanem egyúttal egy rendkívül értékes márkanév is. Nevével súlyos dollármilliókat lehet keresni, és ez valószínűleg a visszavonulása utána is így lesz.

Egyelőre nem tudni, hogy pontosan mikor akasztja szögre a cipőjét, sok függ attól, hogy mennyire imádja a futballt. Jelenleg a sport ugyanolyan fontos számára, mint korábban, de ezen a héten ő is betölti a 30. életévét. Soron kívül Gyurcsány Ferenc most nagyon örül

Ez egy nagyon kerek szám lesz az életében, és őt ismerve, nagyon meg fogja adni a módját a partinak. Két nap múlva lesz a nagy esemény, amivel Neymar belép a 30-asok klubjába, még a közelgő világbajnokság előtt.

Még Valentin nap előtt nézd meg ezeket a képeket, mert a barátnőd féltékeny lesz

A PSG sztárja egy súlyos sérülésből igyekszik visszatérni, több videót is közöltünk a rehabilitációjáról, amivel nagyon jól halad. A rajongók is izgatottak, hogy mikor láthatják újra a kedvencüket, főként a Bajnokok Ligájában.

Lapozó: 1 2

Videón, ahogyan Orbán Viktor kiosztja Manfred Webert Strasbourgban

Orbán Viktor miniszterelnök nem hagyta magát Strasbourgban, Manfred Weberrel szemben sem, akit rendesen kiosztott.

Mezőgazdasági vontatónak ütközött egy vonat Bagimajornál

Egy Szentesről Szolnokra tartó vonat üközött össze egy mezőgazdaság vontatóval, ami miatt hosszabb eljutási időre kell számítania az érintett vonalon.