Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,78 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,217 $

Szabadalmi rajzokon tűnt fel a OnePlus 10 Ultra

Az egyik legkeresettebb kínai gyártó csúcsmobiljáról eddig nem sokat lehetett tudni, a kiszivárgott rajz alapján azonban végre kiderült néhány dizájnnal kapcsolatos részlet.

...svg content...Illusztráció
Mobil
Author image

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

Ha a Gizchina szakportál által kiszúrt képeken valóban a OnePlus 10 Ultra szerepel, akkor túlságosan radikális változásra nem számíthatunk, hiszen küllemre gyakorlatilag ugyanúgy néz ki, mint a Pro modell.

Egyetlen számottevő különbség, hogy a hátlapon egy periszkóplencse ékeskedik, ezenfelül a Xiaomi csúcstelefonjainál alkalmazott hátsó kijelző is felbukkant a rajzon, bár eléggé kis mérettel rendelkezik, így szelfik készítésére nem biztos, hogy alkalmas lesz, helyette más felhasználási lehetőséggel bírhat. Soron kívül Kiderült, mely kocsikat keresi most mindenki

A OnePlus 10 Ultra állítólag Snapdragon 8 Gen 1 lapkakészlet helyett Dimensity 9000 chippel érkezik, amiben van ráció, hiszen a OnePlus 10R szintén ugyanezt az SoC-t használja majd.

Minden más specifikáció megegyezik a One Plus 10 Próéval, tehát marad az LTPO 2.0 panellel ellátott kijelző, valamint a rendkívül gyors és hatékony, 80 W teljesítményű gyorstöltés.

Egyelőre nem tudni, pontosan mikor mutathatja be hivatalosan a kínai gyártó az új készüléket, az előző évi tapasztalatok alapján leghamarabb március környékén ránthatják le a leplet a OnePlus 10 Ultráról.

Itt az újabb mérföldkő, nagy földgáz-üzletet kötött a Mol-csoport

A Mol-csoport ezúttal Azerbajdzsánnal kötött egy nagyon fontos üzletet.

Ázsia Expressz: újabb páros búcsúzott, drámai volt a vége

Újabb hajszán van túl az Ázsia Expressz mezőnye, aminek a végén egy páros számára véget ért a verseny a világ másik felén.