Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,930 $

Elkapták a német rendőrgyilkost – két gyanúsított is őrizetben

A hajtóvadászat sikeres volt, ugyanis elkapták a feltételezett elkövetőt és bűntársát is.

...svg content...Rendõrök fésülik át az autóút menti területet a Németország nyugati részén fekvõ Rajna-vidék-Pfalz tartományban fekvõ Ulmetben, ahol közúti ellenõrzés közben lelõttek két rendõrt 2022. január 31-én a hajnali órákban. MTI/EPA/Ronald Wittek
Európa

Borbély Fanni

Szerkesztő

A helyi hatóságok közlése szerint a rajna-vidék-pfalzi kettős rendőrgyilkosság után két gyanúsítottat is letartóztattak. A Bild értesülései szerint az egyik elkövető a 38 éves Andreas Johannes S., a rendőrség közleménye szerint pedig az elfogás erőszakmentesen zajlott le.

Az elkövetők nem álltak ellen a rendőri intézkedésnek, és nem történt fegyveres erőszak – a Kusel körzetében lévő helyszínen a nyomozók olyan iratokat találtak, melyek Andreas Johannes S.-hez köthetők, így relatíve hamar a nyomára akadtak.

Nem sokkal azután, hogy elfogták az első gyanúsítottat, sikeresen elkapták a másodikat is: a 32 éves férfit ugyanott, a Saar-vidéki Sulzbachban fogták el. A rendőrség azonban közölte, azt feltételezik, hogy több elkövető is lehet, ezért folytatódik a hajtóvadászat.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.