Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,853 $

M1 Pro és M1 Max lapkakészlettel felszerelt iMac Prók érkezhetnek idén

Ha hihetünk szakértők előrejelzéseinek, akkor az Apple még idén piacra dobhatja a komoly ráncfelvarráson átesett iMac Pro asztali számítógépeket.

Apple
PC

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

Mark Gurman legújabb Power On hírlevelében részletezte az Apple 2022-es iMac Pro firssítését, amely révén az asztali számítógépek állítólag a cupertinói techóriás legújabb M1 Pro és M1 Max lapkakészleteivel érkezhet majd.

A szivárogtatásból megtudhattuk, az új iMacek minden bizonnyal hasonló kialakítással és dizájnnal rendelkezhetnek, mint a tavaly piacra dobott, M1 chippel felszerelt gépek – egyetlen különbség az lesz, hogy nem 24 colos, hanem 27 hüvelykes képátlóval lesznek ellátva. Soron kívül Megható fotóval kívánt boldog anyák napját Orbán Viktor

Az Apple egyébként 2021-ben már leállította a régi, Intel-alapú iMac Pro gyártását és forgalmazását, ami megerősíti azokat a pletykákat, melyek szerint 2022-ben jöhet a korábban több ízben is belengetett nagyszabású váltás.

Gurman az AirPods Pro 2 frissítését is megemlítette, ami egy szár nélküli dizájnt kaphat, így hasonlóan festhet, mint a 2021 nyarán bemutatott Beats Studio Buds. Erről a módosításról szintúgy jó ideje pletykálnak; a mozgásérzékelővel felturbózott fülhallgatók belsejébe állítólag W2-es házon belüli chipeket is ültethetnek.

A Manchester United edzője lehet Tuchel utódja a Bayern Münchennél

Még akár az is megtörténhet, hogy a Manchester Unitednál küszködő edző veszi át a bajor klub irányítását.

Megtalálhatták az amerikai és ausztrál szörfösök holttesteit Mexikóban

Nagy valószínűség szerint a holttestek azok a személyek személyazonosságait rejtik, akik nemrég tűntek el.

56-an meghaltak, 67-en pedig eltűntek a Brazíliát sújtó ítéletidőben

Brazília déli államában, Rio Grande do Sulban a heves esőzések okozta áradások következtében 56 ember életét vesztette, további 67 személyt pedig eltűntként tartanak nyilván.